Çin Malı Telefonlar Bölümündeki Verson ile Dolia Değişmeli Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Telefonlar Bölümündeki Verson ile Dolia Değişmeli Mi?
Arkadaşlar Forumu İncelerken Çin Malı Telefonlar Bölümünde Verson Bölüm Başlığını Gördüm. Bölümde Sadece 1 Konu Başlığı var ve Ayrıca Çoğu Zamanda Hiç Okuyanı Olmuyor. Adminden Ricam Verson Bölümü İle Dolia Bölümünün Değiştirilmesi. Dolia Marka Telefonum Olduğu İçin Bunu İstiyorum Zannetmeyin, Dolia Marka Telefonum Yok. Sadece Foruma Biraz Daha Yararlı Olacağını Düşünüyorum. Görüşlerinizi Bekliyorum. Eğer Sizde Bu Bölümün Değiştirilmesini İstiyorsanız ve Hangi Bölümle Değiştirilmesini İstiyorsanız Sevinirim

Admine Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: tolgakutukcu

Odysseus

Odysseus

Üye
Zamanında o bölümü ben açtırdım ve açıklama yapma isteğim geldi.

Ben oradaki marka başlıklarını seçerken Türkiye'de satışı nominal yollarla yapılan, faturasında, garantisinde, servisinde sorun yaşatmayan orjinal markaların isimlerini seçtim. Dolia markası güvenilir ve orjinalliği kesin bir marka değildir. Dolia yanında daha birçok marka da bu elemeden geçti ve ayrı başlık açılma gereği duyulmadı.

O forumda başlığını görmediğiniz markalar ile ilgili konuları Diğer Çin Üretimi Telefonlar kategorisinde paylaşabilirsiniz.

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama bölümde bi tane konu var onun için söledim piranhayı veya concord uda düşünebilirsiniz. cevabınız için teşekkürler

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Diğer bölümü var, ve yenilerde açılan forumlar pek aktif olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt