çin malı nokia x6 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

beydaaaaa

Üye
Yardımcı olursanız çok sevinirim bende şu internet ve mms ayarlarını yapmak istiyorum fakat hesap isminde TURCELL-GPRS yazmıyor bende yazamıyorum ne yapmam gerek.. :hmmm

killeremre07

Üye
merhaba ,

bende x6 kullanıyorum çin malı ve wifi çalışıyor . etrafta bulduğu ağların çekim gücü düşüktür .

martian _gothic

Üye
bu telefona format atmayı bilen var mı?

senden555

Üye
ciah yardımcı olduğun için çok saol kardeşim :oke:

yozgatik

yozgatik

Üye
ya benim x6 da wifi ile tüm istasyonları buluyor akat bağlanamıyor yazısı geliyor bi yardım edin....

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Ben 2 Aydır Çin Malı Nokia x6 Kullanıyorum
Ve wi-fi den internete bağlanabiliyorum
Size Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışayım

1- Öncelikle Wi-Fi ye tıklayın
2- Ağlar için Ara ya Tıklayın
3- Bulunan ağlardan birinin üzerine tıklayın veya seçenekler tuşuna tıklayın (bağlantı isminin sol tarafında küçük bir kilit işareti varsa Şifresini bilmeniz gerekiyor )
4- Açılan menüden Bağlan a Tıklayın
5- Açılan pencereden girin
6- Seçeneklere tıklayın
7- Bitti ye Tıklayın
8- Bağlanıyor yazar ve şifre doğruysa bağlanır
Bu Şekilde wi-Fi bağlandınız şimdi Geri diyerek buradan çıkınız.
Bundan sonra WLAN'I Etkinleştir e Tıkladığınız Zaman En son Bağlandığınız Ağa Bağlanacaktır...

Sıra Geldi internete girmeye

1- Ana Menüde Java ikonuna tıklayın
2- Açılan Menüde tekrar Java ya tıklayın
3- Java Uygulamalar listesi gelecek
4- Telefonun Sol Üstündeki (yandaki) Ses Tuşlarında ( - ) ye tıklayıp aşağı doğru Opera Mini 4.2 Turkish i bulun
5- Seçenekler e Tıklayın
6- Başlat a Tıklayın
7- Opera mini Açılacak
8- Şimdi sol üst köşedeki www nin üzerine bir defa tıklayın (sol alt tarafta bir menü açılacak)
9- www nin üzerine bir daha tıklayın
10- www nin yazılı olduğu satırın ortasına tıklayın (ekranın üst ortası)
11- simge ekle yazısının üzerine gelene kadar aynı yere tıklayın (altta ortadaki saatin üzerine de tıklayabilirsiniz)
12- simge ekleye gelince alt taraftaki git e tıklayın
13- açılan içinde www yazan pencerenin ortasına tıklayın
14- açılan pencerede girmek istediğiniz adresi girin örnek www.maxicep.com
15- Seçenek ardından Bitti
16- Birdaha Seçenek ardından Tamam
17- Son Olarak Git
18- Sayfa açılınca Ekranın üst Kenar ortası YUKARI , Alt Kenar Ortası AŞAĞI , Sağ Yan Kenar Ortası SAĞA , Sol yan Kenar Ortası SOLA yön tuşları olarak Kullanabilirsiniz ....

Son Olarak bir kaç Hatırlatma Yapmak istiyorum
:nono:Java Uygulamarda Oyun,Program vs. Sağ alt Köşedeki yazıları Kesinlikle Dikkate Almayınız Aksi taktirde Ne olduğunu anlamadan kendinizi Uygulamadan Çıkmış Görürsünüz Doğrusu Aşağıda Anlattığım Gibidir
Ekranın
1- Sağ Alt Köşeye tıklarsanız Java Uygulama sonlandırılır
2- Sol Alt Köşeye Tıklarsanız işlem onaylanır
3- Sol üst Köşeye Tıklarsanız Seçenekler Menüsü Açılır
4- Sağ üst Köşeye tıklarsanız Geri işlemi görür Oyunda bir önceki menüye geri gider / Opera mini de ise bir önceki sayfaya gider ....

Deneye Yanıla Gerisini Kendiniz Bulabilirsiniz, Benden Bu kadar .... Kolay Gelsin
tamam bende ilk başta tarif ettiğiniz gibi yapmaya çalışıyorum fakat kendi wLAN a bile bağlanmıyor bağlanamadı diye bi yazı çıkıyo

--------------- Ekleme ---------------

yaw bi yardım edin yaw......

eleman30

Üye
bunu yaptım ve 2 gün öncesine kadar şifreyi girerek kablosuzdan nete girebiliyordum..birkaç kere kablosuz yerlerden şifresiz girmeye çalıştım girmedi ve şimdi şifre girerek girmeye çalıştığımda ise wap'tan girmeye çalışıyor yani kontör yiyor...bunun nedeni nedir ve eskiye nasıl dönebilirim??

ugur0024

Üye
benım telefon yıne gırmıyo çin malı buda +90542754500 bu numarayı arıyor internete girince sonra arama sonlandı dıyor yardımcı olun lutfen....

Üst Alt