ÇİN MALI ÇİFT HAT İPHONE 350 Ytl

Sponsorlu Bağlantılar

66500

Üye
bendede n5000 var yan çeviriyorum sessize alıyor yolda felan yürürken duyamıyorum bunu iptal edemezmiyiz acil yardım birde tlfn satlıktır 170 tl veren lere bırakıyorum hiç birsorunu yoktur tamir görmemiştir

msn :[email protected] yozgat

conasi_bere

Üye
arkadaşlar bende böyle bir telefon arıyorum istedigim fiyatta veren olursa alırım 190 200 tl arasında msnem [email protected] ekleyin konuşalım

adorevoce

Üye
cin mali iphone var arkadaslar almak isteyenler [email protected] adresinden bana ulasa bilirler.

ilkayivrendi

Üye
arkadaşlar bu telefoınu 3 gun önce aldım gercekten ıyı 2 hat 32 gb hafıza kaldranbılıyor ınternete fılan cok rahat gırebılıyor yanlz tek sorunum pcye baglayamıyorum pc görmuyor telı şarj olyor ama bu konuda bana yardımcı olabılıcek olan varmı? direk usb cihazı tanınmadı diyor pc bide kulalıktan cok alcak ses gelıyor ama kendı hoparlöru ortalıgı yıkıyor.

vedet1

Üye
bende satıyorum telefonumu araba anfisi alıcam iphone 300 liraya
çift hat
16 gb
60 tane oyunu var
javası yüklü arama boşuna
çekim gücü yüksek
usb kablosu
vsyire işte sorunları(tek bataryası var,arka kapağında açarken küçük bi çatlak oluştu, çok beli etmiyo ama ön kapağında minacik çizik var kapağı teğiştirdiğinde tertemiz olur ama sesi felan görüntü mükembel isteyene [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

1,398.74 TL721.00 EURHavale ile 1,356.78 TL(KDV Dahil)

aynısı nerdeyse özelikleri 300lira (tek batarya,kapağında 2 küçücük çiziği var beli olmuyo ama kapağını teğiştirirsin artık 6o oyunu var 16mg çözünürlüğü sesi övmüyücem istersen msnem [email protected]

oktay_21_21_34

Üye
arkadaşlar bende bir sürü ayfon var hemde 100 tly de var 150 tly de var bana ulaşmakiçin msnemi ekleyin anında ayfon cepte:[email protected]

cnr_gcn

Üye
bende de var 150 liraya aldım orjinalll

telefoon

Üye
arkadaşlar nokia x6 çin malı alıcam ama çin malı iphone gibi konuşurken baş ağrıısı yapmasından korkuyorumm bu konuda bilgisi olan varmııı ?????

tamer39

Üye
250 tl satıyom :))))

Üst Alt