merhabalar bende çin malı iphone var çine giden birinden aldırttım ama ilk zmanlar aldırtım 1,5 yıl oldu ime olayını hallettirdim. fakat nerdende girdim diyorum hala ayrlarına.

ışık ayarlarını oynarken kıstım ve kaydettim . etmez olaydım ekran karnlk kaldı. ne yapsam olmadı icini actıp minik pili buldum soktum bekletteim yok banamısın demedi. acılıyr tam ekran kararıyr oyle kalyr. pin kodu sormayan kart taktıgımda acılıyr telefon. aramada geliyor ama karanlık ekran. buna bir çare varmı aynı model bulup yan yana dokunamtık dokun adokuna ayarlara girip bulmakmı tek care. ki aynı modelden kimde vardır. çift hattlı iphone V188 yazıyor kitapcık ta. tel iki pilli. beyaz kulaklık var tek düğmesinin altında şarz yeri var ve aynı yerden kulakk takılıyor. tv yok .
--------------- Ekleme ---------------
cakma iphone cin malı cift hattlı telin ışık ayarlarını kısıp kayıt ettım. nerdende ettim. simdi acamyrm karanlık birturlu yapamdım birebir aynısnı bulup denemek lazım ama onuda bulamadım. yardımcı olacak arkdaslar varmı ezbere arama tusalrana kadar gelıyrm aslnda ama ordan kodlarla sıfırlama gibi bi sansım varmı baktım kodlar buldum ama uyarmı bilmiyorum tel modeli V188Bluetooth