çin malı cep telefonlarına İsyan Edenler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
    Konu Sahibi
çin malı cep telefonlarına İsyan Edenler buraya
Ewet arkadaslar bu cınlıler nokıa apple gıbı telefonların cakmasını yapıp neredeyse 3 te 1 fıyatına satıyorlar... Bu emeke hırsızlıgına son dıyenler lutfen mesaj yazsın...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Aynen katılıyorum emek hısızlığına son :oke:

lyna

Üye
Bu emek hırsızlığı değildir bu telefonların üretimindede birçok kişi çalışıyor tasarımındada tek farkı orjinal telefonlarn dış görüntüsü ile arayüz görüntüsünü taklit etmeleri. Buda bir emektir.

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
    Konu Sahibi
Emektir Ama Neden Kendi Tasarımlarını Geliştirmiyorlarda Diğer Markaların Modellerini Kopyalıyorlar

mert_bakici

mert_bakici

Üye
Haklısınız arkadaşlar bu çinlilerin yaptığı emek hırsızlığı+dandik telefonlarıyla insanları kandırmaktan başka bişey değil.Arkadaşlar burada tecrübe konuşuyor 3 tane çin malı cihaz kullandım hiçbirinde hayır yok pil konusunda çok vasatlar ve başta size güzel gelse bile sonradan çıkardıkları problemlerle başınızı çok ağrıtırlar.benden tavsiye çin malı telefon kullancağınıza 3310 kullanın daha iyidir:)

Mİ_RUN

Üye
3 senedir n95 kullanıyorum çin malı alsaydım şimdiye kadar 10 tane değiştirirdim hem sorunlu hemde işletim sistemi olmayan dandik telefonlara para vermem.:nono:

sahteren

Üye
evet çin mallarına bende hertürlü karşıyım arkadaşlar...

--------------- Ekleme ---------------

hepsi dandik mallar...

ccc12345

Üye
arkadaslar bu devırde adam gıbı bı telefon 500 lıradan baslıo adamlarda bılıo butcesı yok ınsanlarn o yuzden telefonları taklıt edıolar ve butun ozellıklerını neredeyse aynı duruma getırıp 3te 1 fıyatına cok hesaplı bır sekılde satıolar bunun neresı kotu bn anlams değılım bnde kullanıyorum ve dandık fln değıl cok saglam telefon yapıolar bnce

etka31

Üye
twıngs internet ayarını yapamadım yardım

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu devırde adam gıbı bı telefon 500 lıradan baslıo adamlarda bılıo butcesı yok ınsanlarn o yuzden telefonları taklıt edıolar ve butun ozellıklerını neredeyse aynı duruma getırıp 3te 1 fıyatına cok hesaplı bır sekılde satıolar bunun neresı kotu bn anlams değılım bnde kullanıyorum ve dandık fln değıl cok saglam telefon yapıolar bnce

Hem Çin Malı Kullanıyorum Diyorsun Hemde Telefonu Bölümünde D900 Yazıyor bu Nasıl İş Anlamadım... D900 Çin Malı da Çıktıysa bu Mesajı Kaideye Almayınız...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hertürlü çin mallarına karşıyız

kemal21

kemal21

Üye
çin malı teller beş para etmiyor zaten

alicanan

Üye
bu devirde taklit olmayan telefon söleyin.tlfonların hepsi birbirinin benzeri

bjkaan57

Üye
Credo TM-83 aldım Türkiye'de servisi var diyerekten ama yaklaşık 7 ay sonra durup dururken telefonda çizgiler çıkmaya başladı mavi ve siyah. Sonra bu çizgiler yavaş yavaş yuvarlağa dönüşmeye başladı. Aynı koyun pislemiş gibi bir görüntü oluştu :) Daha sonra servise gönderdim. 180 TL verdiğim telefona LCD kırılmış diyerekten 135 TL para istediler.

LCD kırılsa telefon nasıl göstersin? Hadi gösterdi diyelim. Lan ayakkabılığın en üstünde kimsenin ulaşamayacağı yerde duran telefonun LCDsi nasıl kırılsın? Nefret ettim Çin malından. Kesinlikle alacaksanız da Credo markasını almayın.

phoenixcik

Üye
Hem Çin Malı Kullanıyorum Diyorsun Hemde Telefonu Bölümünde D900 Yazıyor bu Nasıl İş Anlamadım... D900 Çin Malı da Çıktıysa bu Mesajı Kaideye Almayınız...

kardeşim belki o ürünü almadan önce üye oldu bu siteye ve o telefonu buraya yazmadı heee :angry: ve ayrıca gidipte israil markaları almayalım . mis gibi türk malı olan ( sadece üretimi çin malı ) trident alalım ki gelişsin ve bize daha iyi ve sağlam telefonlar üretebilsinler :evet: lütfen arkadaşlar NO israil :nono:

teknikerozcan

teknikerozcan

Üye
evet kullanmamak gerekli para hem cine gidiyor hem kalitesiz ürün kullanıyoruz wap ayarları yapılmıyor hiç bir modeliyle

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim belki o ürünü almadan önce üye oldu bu siteye ve o telefonu buraya yazmadı heee :angry: ve ayrıca gidipte israil markaları almayalım . mis gibi türk malı olan ( sadece üretimi çin malı ) trident alalım ki gelişsin ve bize daha iyi ve sağlam telefonlar üretebilsinler :evet: lütfen arkadaşlar NO israil :nono:

İsrail malı olan cep telefonu markası neymiş merak ettim doğrusu

Nokia Corporation = Güney Batı Finlandiya

Motorola = ABD

Samsung = Seul, Güney Kore

Siemens = Almanya

Sony Ericsson = Sony ( Tokyo Minato Semti ) Ericsson (Stockholm İsveç )

Önemlileri Bunlar Gördüğün Gibi Hiçbirisinin Merkezi İsrail Değil...

KAYNAK: WİKİPEDİA

phoenixcik

Üye
İsrail malı olan cep telefonu markası neymiş merak ettim doğrusu

Nokia Corporation = Güney Batı Finlandiya

Motorola = ABD

Samsung = Seul, Güney Kore

Siemens = Almanya

Sony Ericsson = Sony ( Tokyo Minato Semti ) Ericsson (Stockholm İsveç )

Önemlileri Bunlar Gördüğün Gibi Hiçbirisinin Merkezi İsrail Değil...

KAYNAK: WİKİPEDİA

ama kardeşim ortaklık var bi de ben anlatmıyım resim anlatsın bu resim tüketiciler birliği tarafından yapılmış ve kesinlikle doğrudur :naughty:

URL=http://img59.imageshack.us/i/israilboykotu.jpg/][/URL]

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
    Konu Sahibi
Cin Malında İsrail e Nasıl Geçtik anlayamadım?

zepkynear

zepkynear

Üye
ya arkdaslar yeni bir tane çin malı n95 aldım fakat 1 gün geçmeden telefon sanki bir araç boş ta çalışır ya aynen onun gibi (20-25 sn.) titriyor ve sonra ses kesiliyor hiç bir şekilde açılmıyor yardımcı olursanız en azından bir yorum yaparsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt