arkadaslar bu devırde adam gıbı bı telefon 500 lıradan baslıo adamlarda bılıo butcesı yok ınsanlarn o yuzden telefonları taklıt edıolar ve butun ozellıklerını neredeyse aynı duruma getırıp 3te 1 fıyatına cok hesaplı bır sekılde satıolar bunun neresı kotu bn anlams değılım bnde kullanıyorum ve dandık fln değıl cok saglam telefon yapıolar bnce
Daha sonra servise gönderdim. 180 TL verdiğim telefona LCD kırılmış diyerekten 135 TL para istediler.Hem Çin Malı Kullanıyorum Diyorsun Hemde Telefonu Bölümünde D900 Yazıyor bu Nasıl İş Anlamadım... D900 Çin Malı da Çıktıysa bu Mesajı Kaideye Almayınız...
ve ayrıca gidipte israil markaları almayalım . mis gibi türk malı olan ( sadece üretimi çin malı ) trident alalım ki gelişsin ve bize daha iyi ve sağlam telefonlar üretebilsinler
lütfen arkadaşlar NO israil 
kardeşim belki o ürünü almadan önce üye oldu bu siteye ve o telefonu buraya yazmadı heeeve ayrıca gidipte israil markaları almayalım . mis gibi türk malı olan ( sadece üretimi çin malı ) trident alalım ki gelişsin ve bize daha iyi ve sağlam telefonlar üretebilsinler
lütfen arkadaşlar NO israil
![]()
İsrail malı olan cep telefonu markası neymiş merak ettim doğrusu
Nokia Corporation = Güney Batı Finlandiya
Motorola = ABD
Samsung = Seul, Güney Kore
Siemens = Almanya
Sony Ericsson = Sony ( Tokyo Minato Semti ) Ericsson (Stockholm İsveç )
Önemlileri Bunlar Gördüğün Gibi Hiçbirisinin Merkezi İsrail Değil...
KAYNAK: WİKİPEDİA