Çin malı blackberry 9700 yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sparhawk67

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı blackberry 9700 yardım lütfen.
Öncelikle merhabalar çin malı blackberry 9700 tel adım ve şarjı yaklaşık 12-14 saat gidiyor bunu nasıl çözebiliriz. varsa yardım edebilecek arkadaş.Sorunu ne anlamadım telefonuda kurcalamıyorum aramada yapmıyorum Bp-4l bataryaya sahip telefon orjinal bataryasını almayı düşünüyorum acaba çaresi olurmu kullanan arkadaşlar varsa cihazı yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu yardım edecek kimse ?

iphon112

Üye
hiç boşuna alma bende denedim blackberry 9700 bold aldım 75 tlye şarjı 10-11 saat gidiyordu yeni orjinal aldım 30 tlye yinede aynı çin malları çok sar gücü verdiklerinden bataryayı çabuk bitiriyorlar

Mtkbtdevice

Üye
35 TL'ye Nokia Orjinal bataryasını temin ettim içerisinde gelen bataryadan daha fazla gidiyor, içerisinde gönderilen bataryayla 8 saat kullanımla bitmekteydi, ancak orjinal bataryayla 2 gün kullanma imkanı sağlıyor, ancak yinede SAR değerinin yüksek olması sebebiyetiyle 2 günden fazla gideceğini sanmıyorum.

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
1340mhz lik pil ile arkadaşın 7gün kullanım ve 20 gün bekleme suresine ulaşıyor..

sparhawk67

Üye
    Konu Sahibi
Orjinalinide aldım ondada aynı hemen bitiyor 12 saatte şarj bunun başka çaresi yokmu ya servise filan getirsem bişeyler yapamazlarmı?

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
servis :)))))))))))

oknrr

Üye
bb 9700 dokunmatık tusu bozulsa alternatıf olarak kullanabılecegımız tusları varmı klavyesınde yön tusları sadece dokunmatıkmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt