çin anova nokia n97 mini ekran kalibrosyon hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bülent2010

Üye
    Konu Sahibi
çin anova nokia n97 mini ekran kalibrosyon hatası
arkadaşlar kullandığım anova n97 mini telefonum arızalandı servisini bulamıyorum
telefonun arızası şu

dokunmatik ekranın hassasiyeti bozulmuştu bende garanti belgesindeki uyarıyı uyguladım telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm
telefon açıldığında benden dokunmatik ekran ayarını istedi üst noktayı belirledim alt noktaya geçti orayıda belirleyince tekrar üst noktaya geçti bir alt bir üst nokta öyle devam ediyor orta noktaya gelip orada ayarı bitirmesi gerekirken bitirmiyor
durum böle olunca dokunmatik ekranın ayarı yapılamadığı için telefon kullanılamıyor
Bana burada yardım edebilecek bir arkadaş var mı ne yapabilirim telefonun diğer fonksiyonları çalışıyor tuşlardan çalıştırabiliyorum
telefonun modeli çin malı ama içinde finland yazıyor kiyas iletişim anova yetkili bayiii diye birde uydurma garanti belgesi var telefon hakkında öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa buradan yazabilirim

bülent2010

Üye
    Konu Sahibi
bu işi bilen kimse yokmu burada

bülent2010

Üye
    Konu Sahibi
ben hala biri cevap yazar diye umud ediyorum

bülent2010

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonu tamirci bir arkadaşa götürdüm dokunmatiği bozulmuş dedi değiştirmemiz lazım dedi bende değiştirin dedim ama yapamadılar dokunmatiğini bulamamışlar bu telefonun dokunmatiğini nasıl buluruz

djhiguramos

djhiguramos

Üye
o telefon eski zaten alan çoğu insan şikayetçi olmuş broşürde yazan yazıların bir kısmı da gerçek değilmiş.
-----
Ayrıca align screen i çok hassas bir şeyle yapmalısınız aksi takdirde zaten başa alır.

çinmalı telci

Üye
Ben biliyorum kardeş yardımcı olayım
O kalibrasyon ayarını çok hassas bir cisimle yapman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt