cımbızla kaş ortası alınca...

Sponsorlu Bağlantılar

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
cımbızla kaş ortası alınca...
beyler kaş ortasını alırsak cımbızla kimi kaynaklar bi süre sonra daha kalın ,sert çıkar diyorlar kimi zamanla azalır diyorlar sizce en doğrusu hangisi?alırsam dahamı gür çıkar yoksa?

paradox07

paradox07

Üye
bana berber demişti ki:yanaklardaki siyah kılı kökünden alınca daha az çıkar demişti.herhalde kaşlarda da aynısı olur

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
bana berber demişti ki:yanaklardaki siyah kılı kökünden alınca daha az çıkar demişti.herhalde kaşlarda da aynısı olur

herkes başka bişey diyor bu burda sonlandırcam. Cevapları alayim geçecem cımbızla tuvalette başbaşa olmaya :D

night_jack

night_jack

Üye
Daha sert,daha kalın,daha mat ve diyer 3-5 kıl daha uzun çıkar kökünden alınca en iyisi kendi haline bırakman.

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
Daha sert,daha kalın,daha mat ve diyer 3-5 kıl daha uzun çıkar kökünden alınca en iyisi kendi haline bırakman.

ama tam tersi yavaş yavaş daha az çıkarmış diyorlar çok araştırdım başka yorum yapan varmı bakalım...

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ben şimdiye kadar koparmanın bir zararı olduğunu duymadım.Mesela bayanlar bacaklarındakı kılları kopararak almasınınsebebi bu
(terse çekmeyin bu bir bilgidir..)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
iyiki sarışınım öyle bir derdim yok :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

senin yorumun şımdı alırsam cımbızla kokunden yavaş yavas daha az çıkmaya başlar dime

- - - Eklendi - - -

bende hafif sarısınım ha :D
abi ortaokulda bi arkadaşa sordum daha çok çıkar dedi ve sarışınlıkta yarışa girmeyin benle türke bile benzemiom :D

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
tamamda ben okullar baslamadanda boyle dolasamam yenı okula gitcem normalde baya yakısıklıyımdır. ama ışi bilmiyorum :D kendime yeni düzen vermeye basladım baska dusunceleri olan?

Lise 2 ye gectim

Üst Alt