herkes başka bişey diyor bu burda sonlandırcam. Cevapları alayim geçecem cımbızla tuvalette başbaşa olmayabana berber demişti ki:yanaklardaki siyah kılı kökünden alınca daha az çıkar demişti.herhalde kaşlarda da aynısı olur

herkes başka bişey diyor bu burda sonlandırcam. Cevapları alayim geçecem cımbızla tuvalette başbaşa olmaya![]()
.Daha sert,daha kalın,daha mat ve diyer 3-5 kıl daha uzun çıkar kökünden alınca en iyisi kendi haline bırakman.
iyiki sarışınım öyle bir derdim yok![]()
senin yorumun şımdı alırsam cımbızla kokunden yavaş yavas daha az çıkmaya başlar dimeBen şimdiye kadar koparmanın bir zararı olduğunu duymadım.Mesela bayanlar bacaklarındakı kılları kopararak almasınınsebebi bu (terse çekmeyin bu bir bilgidir..)

senin yorumun şımdı alırsam cımbızla kokunden yavaş yavas daha az çıkmaya başlar dime

abi ortaokulda bi arkadaşa sordum daha çok çıkar dedi ve sarışınlıkta yarışa girmeyin benle türke bile benzemiomsenin yorumun şımdı alırsam cımbızla kokunden yavaş yavas daha az çıkmaya başlar dime
- - - Eklendi - - -
bende hafif sarısınım ha![]()

gerçi sonradan biraz karardım
ama tam kararmadım birazcık 
benim baba alman normal bende
aynengerçi sonradan biraz karardım
ama tam kararmadım birazcık
![]()

abi ortaokulda bi arkadaşa sordum daha çok çıkar dedi ve sarışınlıkta yarışa girmeyin benle türke bile benzemiom![]()

ı m from paris? Sorunmu vardı hemşerimabi ortaokulda bi arkadaşa sordum daha çok çıkar dedi ve sarışınlıkta yarışa girmeyin benle türke bile benzemiom![]()

yan bakıom babam alman 11 yaşıma kadar köln de yaşadım şuan da alman biriyle nişanlıyımBen Almanyada doğdum 8 sene orda kaldım
varmı yan bakan![]()
![]()

yan bakıom babam alman 11 yaşıma kadar köln de yaşadım şuan da alman biriyle nişanlıyım![]()

saolAllah mesut etsin.![]()