Çıkma teklifi edicem yardımmm[Gelişme var!]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zombaka

zombaka

Üye
cem yılmaz çok küfürlü olur bence gitme başka filime git tabi genede sen bilirsin

Astrosman

Astrosman

Üye
Arkadaşlar bu pazar sinemaya gidicez.(Cem yılmaza).uzun süredir konuşuyoruz aramız iyi açılmadım daha kıza. :)
sinemadan sonra çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum kafaya koydum sizce nasıl bir yol izliyim? :tebessüm:

paranormal activity filmine götür. Kız boynuna sarılır..

Preloader

Preloader

Üye
cem yılmazdan sonra yapma onu bence gülün falan eğlenin aranız iyice iyi olsun ufaktan zarf atmaya başla sonra sonunda çıkma teklifi edebileceğin bir filme daha götür tamamdır sende :D

Adam işi biliyo beyler DAĞILIN! :D

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Usta Amour filmine gotur gerisi gelir zaten :D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam cem yilmaza goturme bn persembe gunu siniftakilerle gittik yanimda snf arkadasm vardi kiz. gosterinin cogu yeri bel alti en sonunda kalktm baska yere oturdum.

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
hocam cem yilmaza goturme bn persembe gunu siniftakilerle gittik yanimda snf arkadasm vardi kiz. gosterinin cogu yeri bel alti en sonunda kalktm baska yere oturdum.

Hocam yorumun için teşekkürle ama belirttiğim gibi o da cem yılmazı istedi seviyormuş.

Of haftaya sınavı var ders çalışsam haftaya gitsek? Diyor ikna etmeye çalışıyorum şans dileyin bana :(

aleranol

aleranol

Üye
Dersler daha önemli dersen geleceğin daha önemli 1 hafta beklerim dersen gözüne 1 kat daha girersin.

Symbianize

Symbianize

Üye
Alanerol'a katılıyorum

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Dersler daha önemli dersen geleceğin daha önemli 1 hafta beklerim dersen gözüne 1 kat daha girersin.

Hocam öyle yaptım zaten. Bugün biraz oturduk konuştuk bana biraz daha ısındı.Haftaya gidicez :tebessüm:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Keşke cem yılmaza gitmeseydiniz.

alien97

alien97

Üye
Celal ile Ceren 18 ocakta sinemaya çıkacak cmylmz yerine bu filme gitmeniz daha mantıklı olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
korku filmine gitmistim bi kere ben korkmuyorum hatta guldugum bile oluyo kiz bana sasip bakiyodu oyle bakisiyoduk iste:ehe romantik film olsa +18 sahne oluyo kiz utaniyo rahatsiz oluyo bence baslangic icin iyi degil:D

nazlican

Üye
Evim Sensin sinemalarda değilmi ona gidin çok duygusal valla çok romantikk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt