Arkadaşlar bu pazar sinemaya gidicez.(Cem yılmaza).uzun süredir konuşuyoruz aramız iyi açılmadım daha kıza.
sinemadan sonra çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum kafaya koydum sizce nasıl bir yol izliyim?![]()
cem yılmazdan sonra yapma onu bence gülün falan eğlenin aranız iyice iyi olsun ufaktan zarf atmaya başla sonra sonunda çıkma teklifi edebileceğin bir filme daha götür tamamdır sende![]()

cem yılmaz çok küfürlü olur bence gitme başka filime git tabi genede sen bilirsin

paranormal activity filmine götür. Kız boynuna sarılır..

beyler olucak galiba
Dün gece uzun uzun konuştuk,"sarılmayı çok severim.Bana sarılırmısın?ihtiyacım var..Gerçekten" dedi![]()

Oldu bu iş![]()
Ama ben nasıl teklif edicem ben buna yarın sabaha kadar uyuyamam şimdi of 
hocam cem yilmaza goturme bn persembe gunu siniftakilerle gittik yanimda snf arkadasm vardi kiz. gosterinin cogu yeri bel alti en sonunda kalktm baska yere oturdum.

Dersler daha önemli dersen geleceğin daha önemli 1 hafta beklerim dersen gözüne 1 kat daha girersin.

Keşke cem yılmaza gitmeseydiniz.
Onun seçimi olabilir ama ben tavsiye etmem yine de
Haftaya ertelemek zorunda kaldık zaten kardeşim. Başka güzel film yok hem kızda onu istedi zaten

Haftaya ertelemek zorunda kaldık zaten kardeşim. Başka güzel film yok hem kızda onu istedi zaten

Celal ile Ceren 18 ocakta sinemaya çıkacak cmylmz yerine bu filme gitmeniz daha mantıklı olur

umut ısığım diye bir film var o olabilir![]()

Onun seçimi olabilir ama ben tavsiye etmem yine de![]()
ederim kardeşim