cihazıma root atsam batarya kullanımında olumlu değişiklik olur mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

massiveattack1

massiveattack1

Üye
    Konu Sahibi
cihazıma root atsam batarya kullanımında olumlu değişiklik olur mu ?
sorum başlıktaki gibidir arkadaşlar

Invoke

Invoke

Üye
Sadece root yapınca bir şey değişmez, şöyle yapabilirsin, titanium backup kurar, gereksiz kullanmadığın uygulamaları temizlersin.
Farklı kernel flashlar bir de set cpu ile biraz daha bataryaya yönelik governor seçersin bu da performanstan kısar. Çok bir şey değiştirmez yani 1günü çıkarıyorsa cihazın hiç girişme böyle işlere. =)

massiveattack1

massiveattack1

Üye
    Konu Sahibi
Sadece root yapınca bir şey değişmez, şöyle yapabilirsin, titanium backup kurar, gereksiz kullanmadığın uygulamaları temizlersin.
Farklı kernel flashlar bir de set cpu ile biraz daha bataryaya yönelik governor seçersin bu da performanstan kısar. Çok bir şey değiştirmez yani 1günü çıkarıyorsa cihazın hiç girişme böyle işlere. =)
sağolasında hiç bişey anlamadım neyse girişmem o işlere :D

theeternal

theeternal

Üye
bataryayı etkilermi bilmem ama gercekten cok yarıyor telefona root

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sistem uygulamalarini sil kâfi. Ben arkada calisam samsung ve google'in isime yaramayan bi dunya uygulamasini sildim ve sarj suresi uzadi 1.5 gun rahat. Birazda parlaklik soz konusu sarjda

kerem28yuksel

Üye
Sistem uygulamalarini sil kâfi. Ben arkada calisam samsung ve google'in isime yaramayan bi dunya uygulamasini sildim ve sarj suresi uzadi 1.5 gun rahat. Birazda parlaklik soz konusu sarjda

gözlerim cok ısıkta hemen agrıdı ıcın hep kısıkta oluyo benimki :oke: sanslıyım bu konuda

Üst Alt