Cihazdan veri kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar pek çok cihazda denedim ne yazık ki s2 de ki gibi usb belleği pc ye bağla menusu yoksa veri kurtaramıyoruz açıkçası bazı yabancı forumlarda falan aradım ama ne yazık ki bulamadım bunun için mantıken tek yol var bu da android cihazınız üzerine recovery programı kurup o şekilde cihaz içinden tarama yaptırmak ki böyle bir program şimdilik yok ve elimde linux kurulu cihaz da olmadığı için onlar için uygun olan recovery programlarını deneme şansım yok simdilik. İnsallah bir çözüm bulunur.
 


bahdiyar1979

Üye
aynı sorun bende de var Xperia s kullanmaktadır. ben sony yetkili servise sordum bana hafızanın dahili olduğu için direkt pc de görünmediğini söyledi. birde wondershare firmasına mail gönderdim onlarda böyle bir ürün üzerinde çalışma yaptıklarını iki ay kadar sürebileceğini söylediler.
 

deli_cadi

Üye
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim 2 gündür kafayı yemiştim sayende çözdüm olayı :)
 

LadyDark

Üye
Rixaonline note 2 de nasil yapabilirim bunu lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum
 

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar Android 4 ve üzeri cihazlarda ne yazık ki usb bellek olarak cihazı gösteremiyoruz bu yüzden simdilik bunun başka bir çözümünü bulamadım. Ancak versiyon olarak 2.3.6 gibi bir rom özelleştirilip note 2 ve ya diğer cihazlar için uygun hale getirip rom attıktan sonra bu yöntemi deneyebiliriz diye düşünüyorum fakat o rom olayı imkansız gibi bişey yinede ....
 


Üst Alt