Bu arada ilk frameye de 4. bölümün butonunu eklersin.Yeni kod girmene gerek yok direk gotoAndPlay(20); işini görür.![]()

Bilgisayarda Flash CS3 üzerinden oynuyorum hünkarım
Kaynak kodlara bak istersen belki işine yarar.
Where is My Perry i de bekliyoruz.Hünkarımıza duyurulur.Bilgisayarda Flash CS3 üzerinden oynuyorum hünkarım

Bakayım onlara daYapmıştım...
- - - Eklendi - - -
Güzel mi?Kaynak kodlara bak istersen belki işine yarar.
![]()

?? Özgür Yazılım
Where is My Perry i de bekliyoruz.Hünkarımıza duyurulur.
- - - Eklendi - - -
Ama şunu da unutmayalım hiç bir firma yaptığı oyunun kaynak kodlarını vermiyor.Değerini bilin.![]()
Cyberlink youcam 5 deluce gayet iyi ve hd
Çok ilginç acaba telefonun flash lite yazılımında mı sorun varki?
Ses gücünü videodan aldığı için video tekrarlayınca.
- - - Eklendi - - -
Eyvallah.Üstattan böyle sözler duymak ne güzel.
- - - Eklendi - - -
stop komutu var ama bölüm tekrar edip duruyor.
Hünkarımızın değeri zaten paha biçilemez
- - - Eklendi - - -
Ama şunu da unutmayalım hiç bir firma yaptığı oyunun kaynak kodlarını vermiyor.Değerini bilin.![]()

Hünkarımızın değeri zaten paha biçilemez![]()

galiba
Bu Master Card reklamı gibi oldu.![]()

Bi android cihaz sahibini burda görmek ne güzel ve şaşırtıcı.teşekkürler

Hünkarımızın değeri zaten paha biçilemez![]()

Rica ederim.teşekkürler
Sakin ol lütfen.Yardımcı olmaya çalışıyorum.Telefonu önceki sürüme flashlayabilir misin?Belki Refresh flash sorunludur.Biliyorsun Flash'dan ziyade Html5'e yönelik Refresh.nebiliyim.belle refresh
İnşallah.Temple Run'ı düşünmüştüm ama sanırım pc'de oynanmıyor.
- - - Eklendi - - -

Rica ederim.
Sakin ol lütfen.Yardımcı olmaya çalışıyorum.Telefonu önceki sürüme flashlayabilir misin?Belki Refresh flash sorunludur.Biliyorsun Flash'dan ziyade Html5'e yönelik Refresh.
İnşallah.Temple Run'ı düşünmüştüm ama sanırım pc'de oynanmıyor.![]()
cihan dikkat et zeptolab firması senin hakkında şikayetci olmasın riskli bi iş yapıyosun bari oyunun ismini portlasaydın daha iyi olurdu.
cihani sultan kullanıcı adım da "oyunun ismini portlasaydın" derken?
oyunun ismini değiştir demek istedim.

rica ederim ama para kazanman bi yana oyun ismini kullanman bile şikayet sebebi olur çünkü tanık oldum böyle bi duruma onun için bilgilendiriyim dedim.Hm anladım da bence gerek yok.Sonuçta oyun üzerinden para kazanmıyorum.O yüzden sıkıntı olmaz sanırım.Gene de sağol öneri için.![]()