[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Hünkarım Nokia'dan fazla destek veriyorsun bize ha eline sağlık

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

Rica ederim.

bugraenesc7

Üye
dosya turu desteklenmiyor?

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Kardeş eline sağlık güzel çalışma ama benim telefonda çalıştırırken şöyle bir sorun oluyor açıyorum oyunu 1.bölümü seçiyorum ilk ördeğe bastıktan sonra donuyor oyun devam etmiyor baştan başlasam yine aynı sorun telefonum nokia 603 belle fp2

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş eline sağlık güzel çalışma ama benim telefonda çalıştırırken şöyle bir sorun oluyor açıyorum oyunu 1.bölümü seçiyorum ilk ördeğe bastıktan sonra donuyor oyun devam etmiyor baştan başlasam yine aynı sorun telefonum nokia 603 belle fp2
2.bölümden başladığında?

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
2.bölümden başladığında?
Her bölümde aynı sorun var kardeş ördeğe basıyorum su doluyor sonra oyun donuyor tekrar baştan açıyorum yine aynı sorun.Nasıl düzeltebiliriz kardeş sorunu birde ben part 1 ve part 2 yi indirdim ama iki arşivdede aynı dosya var ve aynı boyutta ben ikisinide attım sorun var ikisindede birleştirmemmi gerekiyor ikisini.Edit:Bir ekleme daha yapayım istedim kardeş ben bu verdiğin gifi harici hafıza kartıma attım oradan açıyorum.Attığım yerde bir sorun varmı varsa nereye atmam gerekiyor.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Her bölümde aynı sorun var kardeş ördeğe basıyorum su doluyor sonra oyun donuyor tekrar baştan açıyorum yine aynı sorun.Nasıl düzeltebiliriz kardeş sorunu birde ben part 1 ve part 2 yi indirdim ama iki arşivdede aynı dosya var ve aynı boyutta ben ikisinide attım sorun var ikisindede birleştirmemmi gerekiyor ikisini.Edit:Bir ekleme daha yapayım istedim kardeş ben bu verdiğin gifi harici hafıza kartıma attım oradan açıyorum.Attığım yerde bir sorun varmı varsa nereye atmam gerekiyor.
İkisi tek bir arşiv,arşivden çıkartınca tek dosyalar,24 mblık.Oyunun belli bir yerden sonra donmuş gibi görünmesi olağandır,eğer tam anladıysam.Bunun sebebiyse boyuttan tasarruf etmek.
Eğer yanlış anladığımı düşünüyorsan bir video çeksen sorunu daha iyi görürüm.

• Beğen
Tepkiler: EDE 46 MARAS
EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Kardeş kusura bakma senide uğraştırdım ben oyunun yabancısı çıktım biraz parmağımla tek tek bastığımdan çalışmıyormuş çekmem gerektiğini sonradan öğrendim :D Ben parmağımı sürtmediğimden dolayı dondu zannettim tekrar kusura bakma eline sağlık güzel çalışma olmuş devamı gelir inşallah iyi forumlar :)Kardeş bu arada birşey soracağım diğer android oyunlarıda bu şekilde yapmanın bir yolu varmı ben kendim yapabilirmiyim yada bir ekip kurup yapabilirmiyiz.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kusura bakma senide uğraştırdım ben oyunun yabancısı çıktım biraz parmağımla tek tek bastığımdan çalışmıyormuş çekmem gerektiğini sonradan öğrendim :D Ben parmağımı sürtmediğimden dolayı dondu zannettim tekrar kusura bakma eline sağlık güzel çalışma olmuş devamı gelir inşallah iyi forumlar :)Kardeş bu arada birşey soracağım diğer android oyunlarıda bu şekilde yapmanın bir yolu varmı ben kendim yapabilirmiyim yada bir ekip kurup yapabilirmiyiz.
Hiç sorun değil.Diğer oyunlar konusuna gelince ben de kim bu işi devralabilir / devam ettirebilir diye arıyordum.Çünkü benim bu işleri yaptığım bilgisayar bozuldu , diğer süper bir bilgisayar var abimin olduğu için de...
Her neyse yeni bir grup kuruyorum gerçekten bu işleri yürütmek için.Gerçekten istekliysen bana mesaj at yapılanalım.

M@cros

M@cros

Üye
Çalışmalarınızda bende olmak isterdim ama foruma hergün giremeyebilirim.Girsemde flashta çok fazla zaman harcamak istemiyorum.Takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.Öncelikle flash konusunda önemli bir Türkçe kaynak sitesi olan flasharsivi.com dan örneklere bakmanızı isterim.Kendi yaptığım 2 çalışma da mevcuttur.

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
ya ben de macromedia flash 8 büyük riski yapicam ama her sorunun ve bölümlerin resmi lazım bunun için de android telefon lazım :)

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Aslında kendin de yapabilirsin sorulari.Ama ben aynısını yapcam diyorsan android oyunlarını bilgisayarda çalıştırabilirsin.Bluestacks programıyla yapılıyor.

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aslında kendin de yapabilirsin sorulari.Ama ben aynısını yapcam diyorsan android oyunlarını bilgisayarda çalıştırabilirsin.Bluestacks programıyla yapılıyor.

Kendim yaparsam efekt falan kalmaz ki bembeyaz ekranda... Ama o program olabilir linki varmı kolay bulabilirmiyim

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Bende burdan indirmiştim ama sonra konuyu bulamadım.Google a bi bak bulursun

• Beğen

burakkk97

Üye
:oke:

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
saol reis

• Beğen

burakkk97

Üye
ne demek :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Evet o şekilde de yapılabilir.
Üstat düşünmen yeter sağolasın.
burakkk97 sağol:D

- - - Eklendi - - -

Çalışmalarınızda bende olmak isterdim ama foruma hergün giremeyebilirim.Girsemde flashta çok fazla zaman harcamak istemiyorum.Takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.Öncelikle flash konusunda önemli bir Türkçe kaynak sitesi olan flasharsivi.com dan örneklere bakmanızı isterim.Kendi yaptığım 2 çalışma da mevcuttur.
O site baya bir uçmuş.Hiçbir şeye ulaşılamıyor.

smh60

smh60

Üye
Evet ulaşılmıyor

• Beğen

Üst Alt