[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

keys1903

keys1903

Üye
kac bolum toplam orjınalı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende merak ettim toplamda kaç bölüm :ehe Aslında ben bütün gün evde boş oturuyorum yardımım olursa yardım edeyim diyeceğim ama nasıl yapılıyor bilgim yok :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Bende merak ettim toplamda kaç bölüm :ehe Aslında ben bütün gün evde boş oturuyorum yardımım olursa yardım edeyim diyeceğim ama nasıl yapılıyor bilgim yok :)

Bilmiyorum bakmadım da eğer bir terslik çıkmadıysa iki bölüm geliyor.[FirstPionner]

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kolay gelsin ustam bol sabır

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hünkarim eğer bütün bölümleri bitirirsek 100 mb gibi bir boyut olacak biz 24 bit resim kullansak

M@cros

M@cros

Üye
Resimler dışarıda olduğu için boyutları toplanınca büyük oluyor.Hem resimleri içinde barındırıp hemde görüntülerse olabilir.Yani zip gibi az da olsa sıkıştırır.

msy2017

msy2017

Üye
free sürümünde 20 bölüm var ücretli alırsan +200 bölüm daha var yani 220 bölüm civarı bir şey.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
free sürümünde 20 bölüm var ücretli alırsan +200 bölüm daha var yani 220 bölüm civarı bir şey.

Öh!:D
-----------------
Bu arada M@cros flash cs3 ile yapıyor ve evet benim 4 mb'da paketlediğim bölüm 1.5 mb idi.

aleranol

aleranol

Üye
hünkarım hayırlı olsun yeni fark ettim yanlışlıkla basınca gördüm :) hünkar labs diye oyun yap en iyisi :kop:

kawak

Üye
kardeşim 603 kullanıyorum telefonum açmıyor

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 603 kullanıyorum telefonum açmıyor

İmkansız bir şey.İndirdiğin rar dosyasını klasöre çıkartıp e / kök klasöre atarsan ve Start Demo.swf'ye tıklarsan açılacaktır.

msy2017

msy2017

Üye
abi zeptolabsin demişsin tablete indirdimde bu disneyin oyunuymuş yani hünkarım disneye kafa tutuyorsunuz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Offfff abim yine yan çiziyor yarin akşamüstù gelecek bilgisayarim :off:

Üst Alt