Çalışmanın Adobe Flash CS3 ile bir örneğini yaptım.6 dk sürdü Flashda.İçinde kaynak dosyası da var istersen Adobe Flash ile inceleyebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Söylediğin program sanırım sadece resimlere buton ekleyerek bişey yapabiliyor.Ama Flash ta animasyonda yapabilirsin komut da verebilirsin .
ben az çok biliyorsam sen donunda sallarsın
İyi bişeyler yapabilmen için benim kadar bilsen yeter.Bi kaçörnek kod bilmen gerekiyor.İstersen gönderebilirim.

ya benim telefon niye acmiyor harbideb sinirlerim bozuldu ya iki gundur nasil yapsam ne yaosamda acilsa diye burada soylenen herseyi denedim ama olmuyor izin verdikten sonra beyaz fontta debug text diyor ve ardinda flash hatasi 6 veriyor.

Videoyu izlendin değil mi?Oradaki gibi yap.Klasörü e'ye aç.Yani neden olmadığını anlamış değilim.Bende çatır çatır çalışıyor.![]()
yaptim usta yaptim herseyi yaptim olmuyor biturlu harbiden cok can skici olmaya basladi
hünkarım gpu gerekmiyor değil mi![]()
?
![]()

Hünkarım Gta'da araba sürülüyormuydu ?Yok ama gta'yı bazı birinci nesiller açmıyordu.![]()

Hünkarım Gta'da araba sürülüyormuydu ?![]()

Bak onu geliştirebilirizEvet bir metre ileri felan gidiyor hem de tek dokunuşla.Tek bir araba.![]()
4 ağustos'ta yanındayım hünkarım 
Bak onu geliştirebiliriz4 ağustos'ta yanındayım hünkarım
![]()
Where's the my water mı ?Şu bir olsaydı rahatlardım.2 bölüm 140 dosya...
Hünkarım ekip oluşturup çalışabiliriz