[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

M@cros

M@cros

Üye
Çalışmanın Adobe Flash CS3 ile bir örneğini yaptım.6 dk sürdü Flashda.İçinde kaynak dosyası da var istersen Adobe Flash ile inceleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmanın Adobe Flash CS3 ile bir örneğini yaptım.6 dk sürdü Flashda.İçinde kaynak dosyası da var istersen Adobe Flash ile inceleyebilirsin.

Pek fark yok aslında hızları arasında.Teşekkür ederim.

M@cros

M@cros

Üye
Söylediğin program sanırım sadece resimlere buton ekleyerek bişey yapabiliyor.Ama Flash ta animasyonda yapabilirsin komut da verebilirsin .

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Söylediğin program sanırım sadece resimlere buton ekleyerek bişey yapabiliyor.Ama Flash ta animasyonda yapabilirsin komut da verebilirsin .

Flash sürüm linki gönderebilir misin?

M@cros

M@cros

Üye
Programın linki yok benim kullandığım Adobe CS3 Professional portable istersen upload edebilirim 97 mb.Açılınca 500 mb oluyor.Kurulumda gerektirmez açtığın gibi çalışır.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Benim bunu kullanmam için kırk fırın ekmek yemem lazım.:D

M@cros

M@cros

Üye
:) ben az çok biliyorsam sen donunda sallarsın :Dİyi bişeyler yapabilmen için benim kadar bilsen yeter.Bi kaçörnek kod bilmen gerekiyor.İstersen gönderebilirim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
:) ben az çok biliyorsam sen donunda sallarsın :Dİyi bişeyler yapabilmen için benim kadar bilsen yeter.Bi kaçörnek kod bilmen gerekiyor.İstersen gönderebilirim.

Evet özel mesajla gönderirsen güzel olur.
İkinci bölümü ekledim.:D

benighted

benighted

Üye
ya benim telefon niye acmiyor harbideb sinirlerim bozuldu ya iki gundur nasil yapsam ne yaosamda acilsa diye burada soylenen herseyi denedim ama olmuyor izin verdikten sonra beyaz fontta debug text diyor ve ardinda flash hatasi 6 veriyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
ya benim telefon niye acmiyor harbideb sinirlerim bozuldu ya iki gundur nasil yapsam ne yaosamda acilsa diye burada soylenen herseyi denedim ama olmuyor izin verdikten sonra beyaz fontta debug text diyor ve ardinda flash hatasi 6 veriyor.

Videoyu izlendin değil mi?Oradaki gibi yap.Klasörü e'ye aç.Yani neden olmadığını anlamış değilim.Bende çatır çatır çalışıyor.:ehe

benighted

benighted

Üye
Videoyu izlendin değil mi?Oradaki gibi yap.Klasörü e'ye aç.Yani neden olmadığını anlamış değilim.Bende çatır çatır çalışıyor.:ehe

yaptim usta yaptim herseyi yaptim olmuyor biturlu harbiden cok can skici olmaya basladi

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
hünkarım gpu gerekmiyor değil mi :D :d: ? :D

• Beğen
umt07

umt07

Üye
İndirip pc de oynayıp siliyorum :D emeğine sağlık hünkarım

Kim demiş üreticiler desteği bıraktı die burda koskoca Cihani SUltan var!!!

• Beğen

Üst Alt