[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_050

Üye
ben yüklüyemiyorum bu oyunu dosyadan çıkartamıyorum

famemonster16

famemonster16

Üye
Çok teşekkürler oyunu Nokia'ya çıkardığın için. Ama bir sorum var. Her yeni bölüm eklediğinde burdan indirip yeniden kurmamız mı gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler oyunu Nokia'ya çıkardığın için. Ama bir sorum var. Her yeni bölüm eklediğinde burdan indirip yeniden kurmamız mı gerekiyor?

Rica ederim.Kurulacak bir şey yok ama evet her yeni bölümü indirmeniz gerekiyor.

famemonster16

famemonster16

Üye
Rica ederim.Kurulacak bir şey yok ama evet her yeni bölümü indirmeniz gerekiyor.

Çok sağol. Bir önerim var kendini biraz daha geliştirip Nokia Mağaza'da yaptığın oyun ve uygulamaları satabilirsin. Mesela Where's My Water oyununu daha da iyileştirip her yeni bölüm eklediğinde Nokia Mağaza'da güncelleme olarak kullanıcıların yüklemesini sağlayabilirsin.
Sonuç olarak demek istediğim oyunlarını satıp az da olsa para kazanabilirsin hem böylece daha çok kişiye ulaşmış olursun.
Bu arada oyun Nokia 500'de çalışıyor :)

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Çok sağol. Bir önerim var kendini biraz daha geliştirip Nokia Mağaza'da yaptığın oyun ve uygulamaları satabilirsin. Mesela Where's My Water oyununu daha da iyileştirip her yeni bölüm eklediğinde Nokia Mağaza'da güncelleme olarak kullanıcıların yüklemesini sağlayabilirsin.
Sonuç olarak demek istediğim oyunlarını satıp az da olsa para kazanabilirsin hem böylece daha çok kişiye ulaşmış olursun.
mustafa hoşgelsin zaten where's the my waterdan sonra ovi mağazaya girmeyi plqnliyoruz ama şimdilik ucretsiz :D

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

5800 bile çalışır.Where's My Water kesinlikle bizim özgün fikrimiz olmadığı için Ovi kabul etmez.Ayrıca yapabileceklerimiz çok sınırlı olduğundan pek umutlu da değilim zaten.:D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
5800 bile çalışır.Where's My Water kesinlikle bizim özgün fikrimiz olmadığı için Ovi kabul etmez.Ayrıca yapabileceklerimiz çok sınırlı olduğundan pek umutlu da değilim zaten.:D
Hünkarım Büyük düşünelim büyük şeyler yapalım zaten dil de öğreniyoruz :D

• Beğen
Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Aslında kardeşim bu olayı ZeptoLabs'a anlatsan. Belki sana kullanıcıların parayla alması sözü karşılığında biraz destek verirler ve sende bu olayı geliştirirsin. Yani acaba böyle bir ihtimal var mıdır?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında kardeşim bu olayı ZeptoLabs'a anlatsan. Belki sana kullanıcıların parayla alması sözü karşılığında biraz destek verirler ve sende bu olayı geliştirirsin. Yani acaba böyle bir ihtimal var mıdır?

ZeptoLabs de Rovio , Gameloft , EA gibi Symbian desteğini çekmiş bir firma.Ancak Nokia'nın desteğiyle çıkarabilir.Senin dediğin biraz kodlama işine giriyor (:D), ve şimdilik hiç kod bilgimiz yok.

- - - Eklendi - - -

Hünkarım Büyük düşünelim büyük şeyler yapalım zaten dil de öğreniyoruz :D

Nerden?:D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ZeptoLabs de Rovio , Gameloft , EA gibi Symbian desteğini çekmiş bir firma.Ancak Nokia'nın desteğiyle çıkarabilir.Senin dediğin biraz kodlama işine giriyor (:D), ve şimdilik hiç kod bilgimiz yok.

- - - Eklendi - - -

Nerden?:D
Ben python sen C++

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
C++ öğreniyorum class yapısına girdim hele şükür.Ama galiba baştan başlamam gerekecek çoğu şeyi unutmuşum.(Zaten öğrendiğim cücük kadardı onu da unuttum.:()
ben de sırf python u daha iyi kullanabilmek için dün tüm gecemi linux yüklemeye verdim :D ama bir hata var onu hala çözemedim sistemler arası geçiş yapmaktan bakamıyorum wmw'ye ama söz 11 e kadar dördüncü bölüm görselleri hazır olacak :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
ben de sırf python u daha iyi kullanabilmek için dün tüm gecemi linux yüklemeye verdim :D ama bir hata var onu hala çözemedim sistemler arası geçiş yapmaktan bakamıyorum wmw'ye ama söz 11 e kadar dördüncü bölüm görselleri hazır olacak :D

Tamam.:DO zaman 5'e dokunma.:DGeçeceksen de 6.Çünkü 5 benim.

M@cros

M@cros

Üye
4. bölümün örneğini yaptım beğenirseniz kaynak dosyası ve resimleri gönderebilirim.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
4. bölümün örneğini yaptım beğenirseniz kaynak dosyası ve resimleri gönderebilirim.

Çok güzel yapmak istediğim bunun gibi bir şeydi.Süper olmuş ama fps'si çok yüksek değil mi?:D
Bu arada şu buton ekleme işini felan çözemedim.Eğer zahmet olmazsa mesela 1.bölümü yapıp da yaparken Freez Screen gibi bir programla video alsan olur mu?

kutok

Üye
Abi ben artık seni resmi bir oyun üreticisi olarak görüyorum valla.

• Beğen

Üst Alt