ben yüklüyemiyorum bu oyunu dosyadan çıkartamıyorum
Çok teşekkürler oyunu Nokia'ya çıkardığın için. Ama bir sorum var. Her yeni bölüm eklediğinde burdan indirip yeniden kurmamız mı gerekiyor?
Rica ederim.Kurulacak bir şey yok ama evet her yeni bölümü indirmeniz gerekiyor.

mustafa hoşgelsin zaten where's the my waterdan sonra ovi mağazaya girmeyi plqnliyoruz ama şimdilik ucretsizÇok sağol. Bir önerim var kendini biraz daha geliştirip Nokia Mağaza'da yaptığın oyun ve uygulamaları satabilirsin. Mesela Where's My Water oyununu daha da iyileştirip her yeni bölüm eklediğinde Nokia Mağaza'da güncelleme olarak kullanıcıların yüklemesini sağlayabilirsin.
Sonuç olarak demek istediğim oyunlarını satıp az da olsa para kazanabilirsin hem böylece daha çok kişiye ulaşmış olursun.
Bu arada oyun Nokia 500'de çalışıyor![]()

Çok sağol. Bir önerim var kendini biraz daha geliştirip Nokia Mağaza'da yaptığın oyun ve uygulamaları satabilirsin. Mesela Where's My Water oyununu daha da iyileştirip her yeni bölüm eklediğinde Nokia Mağaza'da güncelleme olarak kullanıcıların yüklemesini sağlayabilirsin.
Sonuç olarak demek istediğim oyunlarını satıp az da olsa para kazanabilirsin hem böylece daha çok kişiye ulaşmış olursun.
Bu arada oyun Nokia 500'de çalışıyor![]()

Hünkarım Büyük düşünelim büyük şeyler yapalım zaten dil de öğreniyoruz5800 bile çalışır.Where's My Water kesinlikle bizim özgün fikrimiz olmadığı için Ovi kabul etmez.Ayrıca yapabileceklerimiz çok sınırlı olduğundan pek umutlu da değilim zaten.![]()

Aslında kardeşim bu olayı ZeptoLabs'a anlatsan. Belki sana kullanıcıların parayla alması sözü karşılığında biraz destek verirler ve sende bu olayı geliştirirsin. Yani acaba böyle bir ihtimal var mıdır?
), ve şimdilik hiç kod bilgimiz yok.Hünkarım Büyük düşünelim büyük şeyler yapalım zaten dil de öğreniyoruz![]()

Ben python sen C++ZeptoLabs de Rovio , Gameloft , EA gibi Symbian desteğini çekmiş bir firma.Ancak Nokia'nın desteğiyle çıkarabilir.Senin dediğin biraz kodlama işine giriyor (), ve şimdilik hiç kod bilgimiz yok.
- - - Eklendi - - -
Nerden?![]()
Ben python sen C++
)ben de sırf python u daha iyi kullanabilmek için dün tüm gecemi linux yüklemeye verdimC++ öğreniyorum class yapısına girdim hele şükür.Ama galiba baştan başlamam gerekecek çoğu şeyi unutmuşum.(Zaten öğrendiğim cücük kadardı onu da unuttum.)
ama bir hata var onu hala çözemedim sistemler arası geçiş yapmaktan bakamıyorum wmw'ye ama söz 11 e kadar dördüncü bölüm görselleri hazır olacak 
ben de sırf python u daha iyi kullanabilmek için dün tüm gecemi linux yüklemeye verdimama bir hata var onu hala çözemedim sistemler arası geçiş yapmaktan bakamıyorum wmw'ye ama söz 11 e kadar dördüncü bölüm görselleri hazır olacak
![]()
O zaman 5'e dokunma.
Geçeceksen de 6.Çünkü 5 benim.4. bölümün örneğini yaptım beğenirseniz kaynak dosyası ve resimleri gönderebilirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi ben artık seni resmi bir oyun üreticisi olarak görüyorum valla.

Cihani Sultan Presents![]()

Cihani Sultan Presents![]()
Bir de Hünkar labs çıkmıştı.
Abi ben artık seni resmi bir oyun üreticisi olarak görüyorum valla.
Ama M@cros kesinlikle çok daha iyisini yapar.Ondan öğrendiklerimle farklı bir şey yapmaya çalışıyorum ama şu videonun başlangıçta çalışmama olayını halledemedim.