[Cihani Sultan] Grend Theft Auto Vice City HD

Sponsorlu Bağlantılar

Sniper0200

Sniper0200

Üye
:tşk: deneyelim bakalım

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve Cihanî Sultan
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk:

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Aslında geliştirse biri fena olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve smh60
Kayahan14

Kayahan14

Üye
oyun mu .nesi oyun.pc oyunundan capsler almış.slayt gösterisi yapmış.oyun diye yutturuyor.niye teşekkür ediyorsunuz.oyun falan değil.

haksızlık ediyosun yapsana sende bu capsleri

• Beğen

capadent

Üye

sen onun avukatımısın.oyun falan değil neyini savunuyorsun.bildiğin slayt gösterisi.ne anlatıyorsun.ortalık karıştırmak için işi gücü olmayan birinin yaptığı saçmalığı savunuyorsan senin de ondan bir farkın yok demektir.allah size akıl fikir versin.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
sen onun avukatımısın.oyun falan değil neyini savunuyorsun.bildiğin slayt gösterisi.ne anlatıyorsun.ortalık karıştırmak için işi gücü olmayan birinin yaptığı saçmalığı savunuyorsan senin de ondan bir farkın yok demektir.allah size akıl fikir versin.
Amin kardeş cümlemize de lütfen bana adobe flashla 3 ekran görüntüsünü flash haline getir.

Boşver uğraşma kardeş...

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
tevley

tevley

Üye
kolay sanıyo mubarek :) |-)

• Beğen
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
start.xml dosyasi bulunamiyor diyo

• Beğen

CanRYZ

Üye
Bazı arkadaşlar ammada alınmış siz daha iyisini yapıyosanız koyunda görelim.avukatımısın demişin sen niye 2 kişinin lafına atlıyon teşekkür etmeyin diye?saygı diye bir şey var.konuşmak için yorum yapmayın yorumlamak için yapın. Ben beğenmedim boşa zaman de geç.niye teşekküre karışıyon.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar ammada alınmış siz daha iyisini yapıyosanız koyunda görelim.avukatımısın demişin sen niye 2 kişinin lafına atlıyon teşekkür etmeyin diye?saygı diye bir şey var.konuşmak için yorum yapmayın yorumlamak için yapın. Ben beğenmedim boşa zaman de geç.niye teşekküre karışıyon.
Teşekkür ederim.Aklımda geliştirmek vardı,lakin bilgisayarım bozuldu.Bu oyundan daha ileri teknikle yaptığım oyunum şudur :
Where's My Water

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye

sende bi slayt gösterisi yap işte tövbeee bu zaten süper bi oyun demiyo adam

- - - Eklendi - - -

Boşver uğraşma kardeş...
bunlar bi şeyden anlamaz

- - - Eklendi - - -

haklısın ama oyun zaten beğenilsin diye değil daha doğrusu bu oyun değil doğrudur ama emek var ve buna benzer şeyler yapılabilir adam bi şeyle uğraşmış paylaşmış eğer yapabilirlerse buyursunlar....

• Beğen

captan3230

Üye
aman tanrım arabada mahsur kaldım :D

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, HAM ZA ve Cihanî Sultan

fearlesccc

Üye
c6-01 kullanıcısıyım ama dosya bozuk görünüyo ?

- - - Eklendi - - -

acaba başka bi dosya varmmı ?

• Beğen
ulasada

ulasada

Üye
nasıl yükleniyor

• Beğen

mthn005

Üye