Cihanî Sultan
Üye
Mizah amaçlı değil , geçmişte bir çalışma yaptım ve paylaştım.Üsluba dikkat ediniz.dalga mı geçiyonuz ?
Mizah amaçlı değil , geçmişte bir çalışma yaptım ve paylaştım.Üsluba dikkat ediniz.dalga mı geçiyonuz ?
Bence denemedeneyelim bakalım

Tabiki olmaz benim durumumu biliyorsun.Bilmeyen arkadaşların kızmasını haklı buluyorum aslında.Niyetim bu oyunu da video çekme suretiyle geliştirmekti.Aslında graphic olarak da yapılabilir arkadaşlara bildiğim her şeyi anlattım konu açtım ama ilgilenen olmadı ne yazıkki.Aslında geliştirse biri fena olmaz diye düşünüyorum
Rica ederim.
oyun mu .nesi oyun.pc oyunundan capsler almış.slayt gösterisi yapmış.oyun diye yutturuyor.niye teşekkür ediyorsunuz.oyun falan değil.
sen onun avukatımısın.oyun falan değil neyini savunuyorsun.bildiğin slayt gösterisi.ne anlatıyorsun.ortalık karıştırmak için işi gücü olmayan birinin yaptığı saçmalığı savunuyorsan senin de ondan bir farkın yok demektir.allah size akıl fikir versin.
haksızlık ediyosun yapsana sende bu capsleri
Amin kardeş cümlemize de lütfen bana adobe flashla 3 ekran görüntüsünü flash haline getir.sen onun avukatımısın.oyun falan değil neyini savunuyorsun.bildiğin slayt gösterisi.ne anlatıyorsun.ortalık karıştırmak için işi gücü olmayan birinin yaptığı saçmalığı savunuyorsan senin de ondan bir farkın yok demektir.allah size akıl fikir versin.
Boşver uğraşma kardeş...
haksızlık ediyosun yapsana sende bu capsleri
kolay sanıyo mubareksen onun avukatımısın.oyun falan değil neyini savunuyorsun.bildiğin slayt gösterisi.ne anlatıyorsun.ortalık karıştırmak için işi gücü olmayan birinin yaptığı saçmalığı savunuyorsan senin de ondan bir farkın yok demektir.allah size akıl fikir versin.

O sorunu bir türlü aşamadım.start.xml dosyasi bulunamiyor diyo
Teşekkür ederim.Aklımda geliştirmek vardı,lakin bilgisayarım bozuldu.Bu oyundan daha ileri teknikle yaptığım oyunum şudur :Bazı arkadaşlar ammada alınmış siz daha iyisini yapıyosanız koyunda görelim.avukatımısın demişin sen niye 2 kişinin lafına atlıyon teşekkür etmeyin diye?saygı diye bir şey var.konuşmak için yorum yapmayın yorumlamak için yapın. Ben beğenmedim boşa zaman de geç.niye teşekküre karışıyon.
sen onun avukatımısın.oyun falan değil neyini savunuyorsun.bildiğin slayt gösterisi.ne anlatıyorsun.ortalık karıştırmak için işi gücü olmayan birinin yaptığı saçmalığı savunuyorsan senin de ondan bir farkın yok demektir.allah size akıl fikir versin.
bunlar bi şeyden anlamazBoşver uğraşma kardeş...
Bazı arkadaşlar ammada alınmış siz daha iyisini yapıyosanız koyunda görelim.avukatımısın demişin sen niye 2 kişinin lafına atlıyon teşekkür etmeyin diye?saygı diye bir şey var.konuşmak için yorum yapmayın yorumlamak için yapın. Ben beğenmedim boşa zaman de geç.niye teşekküre karışıyon.
Olabiliraman tanrım arabada mahsur kaldım![]()

Rarı arşivden çıkarmanız gerekir.c6-01 kullanıcısıyım ama dosya bozuk görünüyo ?
- - - Eklendi - - -
acaba başka bi dosya varmmı ?
Yükleme yok.Flash dosyasınasıl yükleniyor