Chrome Toggle Set Edit by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tass_co1983 ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

eline sağlık güzel olmuş kardeşim iphone bu sanırım :) iyi bende baskıdan kurtulmuş oldum artık :)

ya benden mif dosyasını isterlerse bende topu sana atarım najanaja ile bana özel diye he birde isa vardı :ehe

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983 ve najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
Artık sıktılar.Her paylaşımda avkon isteriz diye yırtınıyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983, yaren_dede ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

ya benden mif dosyasını isterlerse bende topu sana atarım najanaja ile bana özel diye he birde isa vardı :ehe
at bana kardeşim kimse benim hakkımdan gelemez nasılsa :) ya illaki herşeyi paylaşmamız gerekmiyo bence insanın kendine özel de kullandığı bişeyler olmalı ve eminim bu şekilde modifiye işinden anlayan herkesin kendine özgü hiçbiyerde yayınlamadığı şeyler wardır elbet biz zaten fazlasıyla yardım ve paylaşımda bulunuyoz o kadarını da çok görmesinler artık dimi :)

- - - Eklendi - - -

Artık sıktılar.Her paylaşımda avkon isteriz diye yırtınıyorlar :D

ewet arada bakıyom yorumlara hepsinde avkon deip duruyolar ondan dedim bida paylaşım yaparken not olarak yaz istemeyin die :)

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983 ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

at bana kardeşim kimse benim hakkımdan gelemez nasılsa :) ya illaki herşeyi paylaşmamız gerekmiyo bence insanın kendine özel de kullandığı bişeyler olmalı ve eminim bu şekilde modifiye işinden anlayan herkesin kendine özgü hiçbiyerde yayınlamadığı şeyler wardır elbet biz zaten fazlasıyla yardım ve paylaşımda bulunuyoz o kadarını da çok görmesinler artık dimi :)

- - - Eklendi - - -

ewet arada bakıyom yorumlara hepsinde avkon deip duruyolar ondan dedim bida paylaşım yaparken not olarak yaz istemeyin die :)

aynen dostum bak ben kimseden istiyormuyum :ehe

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983 ve najanaja
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
biri beni unuttu galiba:D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye
elbette istediğim bütün renklerde yaparım sadece bu deil bütün widgetlerde her türlü renkleriyle oynarım o kolay sorun deil eğer warsa istediğin farklı bi renk burdan bak rengi söle bana o renkte çıkarayım sorun deil :oke:

[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Turquoise1-Yellow 1-HotPink4-Orange Red 1
dostum bu renkler olabilir bir sürü renk var ne seçeceğimi şaşırdım[/B]

tass_co1983

tass_co1983

Üye
benim yok hala:aha: terzi sökük hesabı...

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tass_co1983

tass_co1983

Üye

tabi canım 15 gündür başımın etini yediniz asisgasi yle beraber :)

naja yanlış anlamada verilse ne olacak ki? sonuçta bu işi eğlence için yapmıyor muyuz? bu buton olayı zaten çok özel birşey de değil. google da arat çıkıyor hem fw için hemde mif için :oke: ayrıca özel birşey istiyorsan var zaten. kendi telefonun ;)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Turquoise1-Yellow 1-HotPink4-Orange Red 1
dostum bu renkler olabilir bir sürü renk var ne seçeceğimi şaşırdım

walla orasını bimem ben sana renkleri sıraladım :) bana bi tane söle 4 tane deil ben hangisini yapam :) bide çok parlak renklere gitme bence, mesela sarı parlak durur karenin içini o renkle doldurunca deidm gibi güzel olmuyo. sarı hariç dier 3 ü olabilir :) tabi istersen sarıyıda yaparım bi denersin nasıl durur bilmem :) yada en güzeli son bi defa daha bak renklere istediklerini sırala ben her istediğinden bi tane widget yapayım bakarsın hangisi güzel durursa onun setitni yaparım olurmu? bu arada 17:30 da işe gidecem en az 21 civarı dönerim :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
naja yanlış anlamada verilse ne olacak ki? sonuçta bu işi eğlence için yapmıyor muyuz? bu buton olayı zaten çok özel birşey de değil. google da arat çıkıyor hem fw için hemde mif için :oke: ayrıca özel birşey istiyorsan var zaten. kendi telefonun ;)

yanlış anlamıyom :) sana takılıyom sadece sen paylaşabilirsin elbet yaptıklarını ona karışamam ben daha önce kaçkere açıklama yaptım huylarımdan bahsettim pek elimde olan bişey de deil ben bunu kendime yaptım ve paylaşmıcam dedim kendime ve kedime karşı her zaman sözüme sadığımdır hayır dediğim bişeye ewet dedim mi içim çok rahatsız oluyo :) kendime ihanet etmiş oluyom :) ben böyleyim walla kardeşim eğer hayır kelimesi ağzımdan çıktıysa bitmiştir kıyamet kopsa ben ewet demem artık o şeye, bilmem anlatabildim mi :)

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
yaren_dede

yaren_dede

Üye

walla orasını bimem ben sana renkleri sıraladım :) bana bi tane söle 4 tane deil ben hangisini yapam :) bide çok parlak renklere gitme bence, mesela sarı parlak durur karenin içini o renkle doldurunca deidm gibi güzel olmuyo. sarı hariç dier 3 ü olabilir :) tabi istersen sarıyıda yaparım bi denersin nasıl durur bilmem :) yada en güzeli son bi defa daha bak renklere istediklerini sırala ben her istediğinden bi tane widget yapayım bakarsın hangisi güzel durursa onun setitni yaparım olurmu? bu arada 17:30 da işe gidecem en az 21 civarı dönerim :)

1)wifi-mobil veri
2)sessiz-hatsız
3)bluethout
4)3g
dostum bu 4 rengi bunlarda kullan karma olsun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...