yaren_dede
Üye
yaren_dede paylaşacaktı işi var heraldeonun arama butonu bu
dur bir ön izleme ekleyim
iyi bende baskıdan kurtulmuş oldum artık 
eline sağlık güzel olmuş kardeşim iphone bu sanırımiyi bende baskıdan kurtulmuş oldum artık
![]()

Artık sıktılar.Her paylaşımda avkon isteriz diye yırtınıyorlar![]()

at bana kardeşim kimse benim hakkımdan gelemez nasılsa
ya benden mif dosyasını isterlerse bende topu sana atarım najanaja ile bana özel diye he birde isa vardı![]()
ya illaki herşeyi paylaşmamız gerekmiyo bence insanın kendine özel de kullandığı bişeyler olmalı ve eminim bu şekilde modifiye işinden anlayan herkesin kendine özgü hiçbiyerde yayınlamadığı şeyler wardır elbet biz zaten fazlasıyla yardım ve paylaşımda bulunuyoz o kadarını da çok görmesinler artık dimi 
Artık sıktılar.Her paylaşımda avkon isteriz diye yırtınıyorlar![]()

at bana kardeşim kimse benim hakkımdan gelemez nasılsaya illaki herşeyi paylaşmamız gerekmiyo bence insanın kendine özel de kullandığı bişeyler olmalı ve eminim bu şekilde modifiye işinden anlayan herkesin kendine özgü hiçbiyerde yayınlamadığı şeyler wardır elbet biz zaten fazlasıyla yardım ve paylaşımda bulunuyoz o kadarını da çok görmesinler artık dimi
- - - Eklendi - - -
ewet arada bakıyom yorumlara hepsinde avkon deip duruyolar ondan dedim bida paylaşım yaparken not olarak yaz istemeyin die![]()

biri beni unuttu galiba![]()

sadece türklere özel deseydin![]()

aynen dostum bak ben kimseden istiyormuyum![]()

elbette istediğim bütün renklerde yaparım sadece bu deil bütün widgetlerde her türlü renkleriyle oynarım o kolay sorun deil eğer warsa istediğin farklı bi renk burdan bak rengi söle bana o renkte çıkarayım sorun deil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
tabi canım 15 gündür başımın etini yediniz asisgasi yle beraber![]()
ben birşey bir kere söylenirse anlarım 
benim yok halaterzi sökük hesabı...
tabi canım 15 gündür başımın etini yediniz asisgasi yle beraber![]()
ayrıca özel birşey istiyorsan var zaten. kendi telefonun
Turquoise1-Yellow 1-HotPink4-Orange Red 1
dostum bu renkler olabilir bir sürü renk var ne seçeceğimi şaşırdım
bana bi tane söle 4 tane deil ben hangisini yapam
bide çok parlak renklere gitme bence, mesela sarı parlak durur karenin içini o renkle doldurunca deidm gibi güzel olmuyo. sarı hariç dier 3 ü olabilir
tabi istersen sarıyıda yaparım bi denersin nasıl durur bilmem
yada en güzeli son bi defa daha bak renklere istediklerini sırala ben her istediğinden bi tane widget yapayım bakarsın hangisi güzel durursa onun setitni yaparım olurmu? bu arada 17:30 da işe gidecem en az 21 civarı dönerim 
dostum sende niye yok hack filan yapmadınmı avkon2de çözüldü
zamanım yok diyorum kimse anlamıyor beni 
naja yanlış anlamada verilse ne olacak ki? sonuçta bu işi eğlence için yapmıyor muyuz? bu buton olayı zaten çok özel birşey de değil. google da arat çıkıyor hem fw için hemde mif içinayrıca özel birşey istiyorsan var zaten. kendi telefonun
![]()
sana takılıyom sadece sen paylaşabilirsin elbet yaptıklarını ona karışamam ben daha önce kaçkere açıklama yaptım huylarımdan bahsettim pek elimde olan bişey de deil ben bunu kendime yaptım ve paylaşmıcam dedim kendime ve kedime karşı her zaman sözüme sadığımdır hayır dediğim bişeye ewet dedim mi içim çok rahatsız oluyo
kendime ihanet etmiş oluyom
ben böyleyim walla kardeşim eğer hayır kelimesi ağzımdan çıktıysa bitmiştir kıyamet kopsa ben ewet demem artık o şeye, bilmem anlatabildim mi 
walla orasını bimem ben sana renkleri sıraladımbana bi tane söle 4 tane deil ben hangisini yapam
bide çok parlak renklere gitme bence, mesela sarı parlak durur karenin içini o renkle doldurunca deidm gibi güzel olmuyo. sarı hariç dier 3 ü olabilir
tabi istersen sarıyıda yaparım bi denersin nasıl durur bilmem
yada en güzeli son bi defa daha bak renklere istediklerini sırala ben her istediğinden bi tane widget yapayım bakarsın hangisi güzel durursa onun setitni yaparım olurmu? bu arada 17:30 da işe gidecem en az 21 civarı dönerim
![]()