ChavRash nerelerde?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pure Life

Pure Life

Üye
Senin normal bir cümleyi kurarkenki kendini sıkmandan daha az :ehe
Evet tabi atacım msnde benim bir soruma yada bir cevabıma 20 dakıka sonra cevap vermenden belli oluyor kimin daha çok kendini sıktığı :ehe zorlaya zorlaya ancak bir cümle çıkıyor:kop:

--------------- Ekleme ---------------

Kızıştırma yapmayalım lütfen :dry:
:op:oyyy canım arkadaşım kızıştıramaz kimse gücü yetmez merak etme sen.Sen ne söylersen söyle alınmam ben kankim benim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sadece :kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet tabi atacım msnde benim bir soruma yada bir cevabıma 20 dakıka sonra cevap vermenden belli oluyor kimin daha çok kendini sıktığı :ehe zorlaya zorlaya ancak bir cümle çıkıyor:kop:
:op:oyyy canım arkadaşım kızıştıramaz kimse gücü yetmez merak etme sen.Sen ne söylersen söyle alınmam ben kankim benim
Cümle kurmak için kendini kasmak başkaaa yoğunluktan dolayı geç görüp derhal cevap yazmak ama sonuçta geç kalmak başka şeydir. Saptır samandır efendim :ehe
Elbette öyle :ehe İyi bari yanlış anlamıyorsun :ehe

researcher

Üye
daha espiri yaparsam... :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Cümle kurmak için kendini kasmak başkaaa yoğunluktan dolayı geç görüp derhal cevap yazmak ama sonuçta geç kalmak başka şeydir. Saptır samandır efendim :ehe
Elbette öyle :ehe İyi bari yanlış anlamıyorsun :ehe
Geç görüyormuş hadi ordan normal konuşurken kardeşım muhabbet edetken bir soruya 20 dakıka mesut yılmaz gibisin mübarek kasıla kasıla bir hal oluyorsun.Ondan herhalde ne zaman msne gel desem bahane buluyorsun.İtiraf etde kurtul bari arkadaşım :naughty:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hoş geldin be özlettin kendini:)

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
yaaa bızım admınlerımız cok espırılı böle bi sitede oldugum ıcın cok mutluyum :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt