ChavRash Bana Küfür Etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
tam olarak tanımıyorum ama hasan abi yapmaz diye düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

adam gerçekten iyi montajlamış fark edilmiyor

şu montaj işini banada öğretsinler :) :) yapabiliyorum ama fark ediliyor :) :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Amacınız nedir, neyi ortaya koymaya çalışıyorsunki.. yazılan msj'ları takip ettim yazmış olduğu o msj'ıda gördüm. Yönetimi okadar zorluyorsunuz ki bazen onlar bile üslubunu bozabilirler. Ancak "şe....iz" diyerek değil. "Bak güzel kardeşim adam gibi takıl derler, maxicep teki yerini bozma derler vs vs.. bu konuyu açman bile anlamsız, mantıksız, yersiz olmuş. kötü niyet döner gene sahibini bulur.

Ozan

Ozan

Admin
İlgili konu üzerinde, Hasan veya baska bir yöneticinin yapmış oldugu herhangi bir düzenleme işlemi olmamıştır.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde, Konu üzerinde yöneticilerin yapmıs oldukları tüm aksiyonları gösteren özel alanı göstereceğim. Böyle bir iftiraya bu sitede kimsenin inanacağını zaten düşünmüyorum ama ola ki yeni üyeler yanlıs anlamasın diye bu ekran görüntüsünü veriyorum

Gördüğünüz gibi, Konu sadece kapatılmıs. Hiçbir yönetici herhangi bir mesajı yada mesajını editlememiş, yöneticilerin her editlendigi mesajlarda, şu mesajı değiştirdi seklinde satır olması gerekiyor.

Sonuc olarak, photoshop bilgisine bile gerek yok, anaokulu ögrencisi paint programı ile de kolayca yapabilir böyle adice bir editlemeyi :)

Herkese iyi forumlar
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, pRime., JaNbErG ve 3 diğerleri
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şikayeti Ozan'a özelden yazsaydınız bari, rezil olmazdınız.

• Beğen
Tepkiler: pelın_, Kobra_FighterTR, pRime. ve 5 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt