En Sevilen Ve En Kaliteli Android Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kekomastikooo

Üye
    Konu Sahibi
En Sevilen Ve En Kaliteli Android Oyunları
Trial Xtreme Free (23MB):

Motor yarışlarını seviyorsanız mutlaka ama mutlaka hoşunuza gidecek bir oyun olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Diğer oyunlara nazaran daha çok dikkat ve denge gerektiren oyunumuzda ful konsantrasyon sağlamalısınız. Önünüze çıkacak engelleri oldukça dikkatli bir şekilde aşmalısınız. Bu engeller bazen bir platform, bazen de bir odun kümesi olabilir. Buralarda sadece gaz vermemeli, aynı zamanda motoru ileri ve geri iterek dengenizi sağlamalısınız.
İlerlediğimiz yolda, önümüze gelen engeller oldukça çeşitlilik gösterebilmektedir. Bu engeller bazen bir konteyner olabilirken, bazen de ustaca hazırlanmış, enteresan yollar olabiliyor.
Oyunda size verilen eğitimleri iyi değerlendirdiğiniz takdirde, tüm engelleri başarı ile aşabilir ve etapları kolayca geçebilirsiniz. Trial Xtreme Free, tercih edilebilir Android 3D Oyunları arasındadır.




















İndirme linkelri:


Hotfile:
Uploaded:
Team Awesome Free (32.7MB) :




Macera ve 3d oyun severleri için hazırlanmış olan Team Awesome Free sayesinde siz de harika oyunlar listenize yenisini ekleyebilirsiniz. Oyunda en önemli nokta, çılgın ve sıra dışı bir maceranın içerisine bırakılmış olmanız. Oyun içerisinde uzaylılardan tutunda dev örümceklere kadar her şeyi bulabilmek mümkün.
Onlarca farklı bölüm sayesinde oyundan sıkılmanız tamamen önlenmiş ve her yeni bölümde yeni bir macera oyuna dahil edilmiş.
Oyunumuzda 4 kahraman ve 4 adet de kötü kahraman yer almaktadır. 120 farklı görev ve bünyesinde barınan 40 farklı bölüm daha fazla eğlence için hazırlandı.
Kısa zamanda en iyi oyunların arasına gireceğine inandığımız oyunumuz, en çok indirilen oyunlar arasına girmeyide başarmıştır.


















İndirme linkelri :

Hotfile :

Uploaded :




Speed Night (7,6MB) :


Spped Night adlı araba yarışı oyunumuz, araba yarışı oyunu severler için hazırlanmış üst düzey sayılabilecek bir oyun. Oyunumuzda trafikte ilerliyoruz ve önümüze gelen araçları sollamaya çalışıyoruz. En dikkat edilmesi gereken nokta ise araçları sollarken çarpmamamız gerekliliği. Çarptığımız anda ceza puanları gelebiliyor ve oyunumuz sonlanabiliyor.
Oyuna başlamadan önce ise, aracımızı seçiyoruz. Seçebileceğimiz araçlar en başta oldukça az ama yol üzerinde ilerledikçe ve yine yol üzerindeki puanları topladıkça paramız çoğalıyor ve yeni araçları seçebilme şansına kavuşuyoruz.
3D grafikli yapısı sayesinde oyunu fazlasıyla seveceğinize eminiz.













İndirme linkleri :


Hotfile :
Uploaded :


Death Dome (29MB) :


Death Dome öncelikle grafiklerinin etkileyiciliği ile ön plana çıkıyor. Öldürme sahneleri gayet başarılı şekilde hazırlanmış. Şehir korku unsurunu iliklerinize kadar işletiyor. Oyunu test sürecimzde bizi oldukça etkilediğini söyleyebiliriz.
Death Dome Android oyununda şehrimizi bir salgın hastalık nedeniyle zombiler basıyor. Bu zombiler şehirde gün geçtikçe çoğalıyor. Sizn oyunda ki amacınız da bu noktada devreye giriyor ve sizden bu zombileri en hızlı şekilde öldürmeniz isteniyor. Ne kadar çok zombi öldürürseniz, oyun içerisinde gelişiminiz de o kadar hızlı oluyor. Oyunda her an bir gelişim içindesiniz. Yani her ölüm sizin gelişiminizi hızlandırırken, yeni ekipmanlar almanız içinde size puan kazandırıyor.
Şehri zombilerden kurtarmak senin elinde. Hadi şehri temizle.



















İndirme linkleri :

Hotfile:

Uploaded:
Asphalt 5 HD:

















İndirme linkleri :

Hotfile :
Uploaded :






Contract Killer Zombies 2 (29,9MB):


















İndirme linkleri :

Hotfile: Uploaded :


Mafia Farm :


















İndirme linkleri :


Hotfile:
Uploaded:


Tiny Castle :










İndirme linkleri :



Hotfile:

Uploaded:
Football Manager Handheld 2013 :



Güzel bir spor oyunu olan Football Manager Handheld 2013 ile kendi taktiğini uygulayabilir ve takımını galibiyete ulatıştırabilirsin.İyi eğlenceler.






















İndirme linkleri :

Hotfile:
Umarım beğenirsiniz. İyi eğlenceler :D
 
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Teşekürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt