CFW yapımcıları bakabilirler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AU Production

AU Production

Üye
    Konu Sahibi
CFW yapımcıları bakabilirler mi?
İyi günler.

Yaklaşık 1,5 yıldır Nokia 5800 XpressMusic (Mavi) kullanıyorum. Her zaman orijinal sürümleri kullanmışımdır. Ama forumda çok güzel CFW yapan arkadaşlar var. Arada bir o CFW'leri yüklüyorum ama kısa zaman sonra tekrar orijinal sürüme geri dönüş yapıyorum.

CFW'ler güzel oluyor ancak bazı istemediğim özelliklere alışamadığımdan tekrar orijinale dönüyorum.

Bu sebepten dolayı kendi CFW'mi kendim yapayım dedim; Utkan arkadaşımızın paylaştığı bir konu vardı, o konuya bakındım uzun bir süre, ancak doğru mu yaparım yanlış mı bilemediğim için güvenemedim kendime. Bu yüzden sizden küçük bir ricam olacak;

Söylediğim gibi Nokia 5800 XpressMusic, v60.0.003 sürümünü kullanıyorum. Orijinalliği severim, ancak değişiklik yapmasını da severim :)

Bu yüzden sizden şöyle bir CFW isteyeceğim;

- Anna iconlar,
- C6 ev ekranı (2. ev ekranında sadece saat olabilir)
- Nokia Evolve, Petrol Blue, Sound Waves temaları
- Rompatcher
- 5800 klavyesi;

Başka bir şey olmaması telefonun orijinalliğin bozacağını düşünmüyorum.

Vizelerim yeni bitti. 3 hafta içinde de finallerim başlayacağı için öğrenip yapacak vakit bulamıyorum. Ancak finallerden sonra öğrenip, yeni CFW'ler yapıp forumda paylaşabilirim. Ancak şu an zaman sıkıntım var. Ve de bu istediğim özellikli CFW'yi gerçekten çok istiyorum.

Sizlerden ricam böyle bir CFW'nin yapılması. Eğer mümkünse tabiki.

Şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt