Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
nolur bırakma kanka naparız biz sonra ...
keşke daha önce tanışsaydık abi seninle .Önceden başlasaydık hep güzel şeyler kısa sürüyor.
bıde duyduguma göre SII 2. el düşünüyomuşşun .NOKİA 701 vodafon ile türkıyeye giriş yaptı bence bı vodafona git en azından incele derim.2.el önermem(zamanında çok başım yandı 2. el yüzünden)Bence 701 al abicm işini görür.
Sen büyük arşivi paylaşınca anlamıştım böle bişi olucagını korktugum başıma geldi.
Ne diyebilirm ki abi sen öyle diyosan öyle olsun.Diyerlerini bilmem ama sen gerçekten forumda tanıdıgım iyi birilerindensin .Senin gibiler den çok nadir var bu alemde.Seni buralarda asla unutmayacagım ,ayrıca seni bir abim olarak ta gördügümü söylemeliyim
O zaman görüşürüz,kendine iyi bak
Beni böyle düşündüğün için teşekkür ederim. İnşallah ilerde çok daha iyi bir durumda geri dönerim. Belli olmaz. Ancak 5230 ile buraya kadar.
Duygu yüklü bir yazı yazmışsın. Hayat şartları böyle. Aksilikler devamlı üst üste gelir. Sizlerle tanışmak ve daha ilk günden beri düşündüğüm ekibi kurmak çok güzeldi. Bundan sonra işlerimi sana devretmeyi düşünüyorum. Online destek açısından en iyisi sen görünüyorsun. Boşluğumu dolduracağından adım gibi eminim.
Galaxy SII ikinci el almaktan bu mesajın sayesinde vazgeçtim. Babamda zamanında devamlı 2. el alıyordu. Sonradan ne kadar çok pişman olduğu aklıma geldi. Vazgeçtim. Nokia 701 artık tek hedefim. Belki bu sayede CFW işini bir üst kademeye çıkarırım. Ancak önceden de dediğim gibi şimdilik telefon alacak gücüm yok. Kardeşimin bursunun çıkmasını bekliyorum.
Evet adaşız. Düşüncen için teşekkürler. Anket konusunun süresi bitince forumuda bırakıcam. Ne zaman döneceğim meçhul....
Forumda CFW işim ile anılıyorum ve biliniyorum. Biraz CFW den uzak durmak adına forumdan uzak kalmanın mantıklı olduğu görüşündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?