CFW Atmaya çalıştım telefon açılmıyor! C5-03

Sponsorlu Bağlantılar

aeslan

aeslan

Üye
    Konu Sahibi
CFW Atmaya çalıştım telefon açılmıyor! C5-03
Telefona cfw atmayı denedim şimdi telefon açılmıyor ne yapmalıyım.

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
symbian-toys.com dan navifirm indir. Navifirmden orjinal dosyaları indir. Phoenixle cfw atar gibi dead phone ile flashla.

fhosill

Üye
Sa arkadaşlar bendede aynı dert var programla cwf atar gibi yapıyorum aynı şekilde ancak bi bölüm var oraya gelince retry diyor ve geçmiyor sürekli hatanın resmi şu ne yapmam lazım, telefon titriyor ama açılmıyor bastığımda

Uploaded with

olsada

Üye
slm arkadaşlar ben de cfw atacağım ama böyle olmasından korkuyorum. düzelme durumu yok mu merak ettim...?

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
Sa arkadaşlar bendede aynı dert var programla cwf atar gibi yapıyorum aynı şekilde ancak bi bölüm var oraya gelince retry diyor ve geçmiyor sürekli hatanın resmi şu ne yapmam lazım, telefon titriyor ama açılmıyor bastığımda

Uploaded with

aynı hata bende de var nasıl düzelteceğiz bu hatayı benim telefonda c5 03

sertacusta

sertacusta

Üye
alın burada cfw de var tam anlatımıda

mfdrn

mfdrn

Üye

Uploaded with

http://www.maxicep.com/modifikasyon...up-unable-to-start-flashing-cozum-668044.html dene belki olur

karamelekselo

Üye
arkadaşlar ben phoenixle flash atarken işlem yarım kaldı ve tel açılmıyor.önerdiğiniz yolla ise phoenix telefonu görmüyor.ne yapabilirim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Teamviewer varsa uzak bağlanarak halletmeye çalışırım?

berkayekim16

Üye
nokia 5530 xm kullanıyorum cfw kurdum ama şimdi telefon açılıyor beyaz ekran geliyo kararıyo kapatıyor kendini nasıl çözebilirim...

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
phoenıx telefonun USB USB 1 gıbı gorur aynı olay bnm basıma da gelmıstı ofw at dead flashla sorunun duzelır

zero1995

zero1995

Üye
phoenixle nasıl attınız flashı

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye

Uploaded with

Kardeş aynı şey bende bu yaz olmuştu rom yanmış servise ver.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben phoenixle flash atarken işlem yarım kaldı ve tel açılmıyor.önerdiğiniz yolla ise phoenix telefonu görmüyor.ne yapabilirim

Servise ver açılmaz o tel.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
iste bu yüzden flaş atmıyorum telefonuma. Kilit kodu da sorsa donsada. En azından çalışıyor.

aeslan

aeslan

Üye
    Konu Sahibi
Ben Phoenix kullandım. Gayet kolay. Telefon 2-3 kez açılmadı ama sonra Dead Phone Flashing ile hallediyorum. Korkmanıza gerek yok.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ben Phoenix kullandım. Gayet kolay. Telefon 2-3 kez açılmadı ama sonra Dead Phone Flashing ile hallediyorum. Korkmanıza gerek yok.
:zzz:
Mesaj atarken tarihine hiç bakmaz mısın sen?
:ah korkmanıza gerek yok yazmışsın :kop:

Üst Alt