symbian-toys.com dan navifirm indir. Navifirmden orjinal dosyaları indir. Phoenixle cfw atar gibi dead phone ile flashla.

Sa arkadaşlar bendede aynı dert var programla cwf atar gibi yapıyorum aynı şekilde ancak bi bölüm var oraya gelince retry diyor ve geçmiyor sürekli hatanın resmi şu ne yapmam lazım, telefon titriyor ama açılmıyor bastığımdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sa arkadaşlar bendede aynı dert var programla cwf atar gibi yapıyorum aynı şekilde ancak bi bölüm var oraya gelince retry diyor ve geçmiyor sürekli hatanın resmi şu ne yapmam lazım, telefon titriyor ama açılmıyor bastığımdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok sağol. Açılmayacak diye ödüm kopmuştu.![]()
Sa bana bi yardım edebilir misiniz bende var aynı hata tw'de varTeamviewer varsa uzak bağlanarak halletmeye çalışırım?
arkadaşlar ben phoenixle flash atarken işlem yarım kaldı ve tel açılmıyor.önerdiğiniz yolla ise phoenix telefonu görmüyor.ne yapabilirim
iste bu yüzden flaş atmıyorum telefonuma. Kilit kodu da sorsa donsada. En azından çalışıyor.
Ben Phoenix kullandım. Gayet kolay. Telefon 2-3 kez açılmadı ama sonra Dead Phone Flashing ile hallediyorum. Korkmanıza gerek yok.

korkmanıza gerek yok yazmışsın