Çevrimdışı Haritalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sansar775

Üye
    Konu Sahibi
Çevrimdışı Haritalar
Arkadaşlar Ben Ankara'da oturuyorum.Yarın Aydın'a gıdeceğim.Nokia C7 telefonum var.İnternet paketım yok.Ama yolda giderken navigasyondan yararlanmak istiyorum.Biraz araştırdım.Çevrimdışı kullanılabiliyormuş.Ben de Türkiye haritasını indirdim.Türkçe kadın ses desteğini indirdim.Hepsi hazır.Ama şimdi ben ses tarifleri fln. almak için Sürüş'ümü kullanacağım yoksa normal Haritalara mı basacağım ? Sürüşü kullanırkende Wi Fi ve mobil veri kapalıyken GPS bekleniyor diyip duruyor.Yanı kısacası ben Wi fi siz yol anlatım desteğini yanı navıgasyonu kullanabilir miyim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.......
 


u_cosar

u_cosar

Üye
Evet kullanabilirsin ama biraz, geç gps bulur
 
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Eğer internete bağlanmadan GPS kullanıcaksan geç bulur ortalama 5 dk!(Bende öyle). Wi-Fi, mobil veri kullanmadan GPS bağlantısı kurucam diyorsan Ayarlar/Uygulama ayarları/Konumlama/Konumlama yöntemleri'nden Wi-Fi ve Şebeke tabanlıyı kaldır. Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.
 
realplayer2

realplayer2

Üye
aynen öle sadece yardımlı ve tümleşik aktif olsun haritalar çevrimdışı olsun ama MOBIL VERI açık olsun arka planda internete girer ama tl harcamaz merak etme.
 

esatgelmedi

Üye
hareket halinde ortalama 1-2 dk konumunu bulur ve navigasyona başlar sabit durursan arabanın içinde ilk seferde 4-5 dk daha sonra daha çabuk bulur. ben hep kullanıyorum internet olmadan sıkıntı olmuyor. Ama internet olunca çok daha hızlı tabi.
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harita uygulamasını çalıştırdıktan sonra arama iconu ile gideceğin adres bilgilerini gireceksin, adres harita üzerinde gösterilecektir. Siyah nokta üzerinde parmağını biraz beklet sür yürü gibi bir kaç seçenek çıkar (sür) seçeneğine dokunduğunuzda sürüş/navigasyon başlayacaktır...
 

mikail_6

Üye
Navigasyonda aslolan yardımlı ve tümleşik zaten. Şebeke tabanlıda kesinti yaşarsın. Yardımlıyla beraber biraz daha hızlı bağlanır ama tümleşikte asıl yapılan işlem 3 uyduya aynı anda bağlanıp koordinat belirlemedir. Bu nedenle bulunduğun yere göre bağlanma süresi biraz uzayabilir. Bir kere bağlandıktan sonra daha hızlı olacaktır işlem ama.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
en başta çevrimiçi konumunuzu bulsanız sonraları daha hızlı ve bulabilir cıhaz
 
mustafasen

mustafasen

Üye
dostum haritayı aç, gideceğin yeri bul parmağını oraya basılı tut çıkan seçenek menüsünden sür seçeneğini seç ve bekle.her yerde rahatça kullanabilirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt