Cesaret edemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et :)

- - - Eklendi - - -

daha önce başıma geldi çünkü :) telefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı :zzz:

- - - Eklendi - - -

gerçi ondan önce de birkaç hatam vardı ondan kaçırdım kızı ama tabi hata yapa yapa insan öğreniyor :)

Bende öğreneceğim İnşAllah :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

gerçekten benim içinde basit geliyodu. Hemen pat diye veriyim nolcakki bişi kaybetmem diyom ama kilitleniyo insan bişi yapamıyo :D
İçinde kaybetme korkusu olmasın hiçbir zaman insan kendisinin olan birşeyi kaybetmekten korkar o kız zaten senin değil senin olmayan bir şeyi de kaybedemezsin yani kardeşim :ok2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

İçinde kaybetme korkusu olmasın hiçbir zaman insan kendisinin olan birşeyi kaybetmekten korkar o kız zaten senin değil senin olmayan bir şeyi de kaybedemezsin yani kardeşim :ok2:

yok zaten kaybetme korkusu da işte o an iş değişiyo servise bi bindim arka pencere kenarına oturmuş bende diger pencere kenarına oturdum aklıma geldi sorsam nı sormasam mı diye bi 10 dakka düşündüm :D daha ortada bişi yok benim kalbim çok sert atmaya başladı. Sorduğum zamanı gözümde canlandırdım fazla heyecan yaptım halbuki daha hiç iletişim yok aramızda :D nasıl sorduğumu bilmiyorum ama bi şekilde sordum saatiniz var mı diye sadece var dedi kaç diye sormasam sölemicek :D vay be sonunda söyledim dedim :D sonra adını soriyim dedim sor sorma sor sorma derken gene ikililemde kaldım bu sefer şoför bindi daha kalabalık olmadan adını sordum söyledi. Ardından soyadını soracaktım soramadım kalabalık oldu şu telefon numarası şeyi aklıma geldi o da olmadı :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

yok zaten kaybetme korkusu da işte o an iş değişiyo servise bi bindim arka pencere kenarına oturmuş bende diger pencere kenarına oturdum aklıma geldi sorsam nı sormasam mı diye bi 10 dakka düşündüm :D daha ortada bişi yok benim kalbim çok sert atmaya başladı. Sorduğum zamanı gözümde canlandırdım fazla heyecan yaptım halbuki daha hiç iletişim yok aramızda :D nasıl sorduğumu bilmiyorum ama bi şekilde sordum saatiniz var mı diye sadece var dedi kaç diye sormasam sölemicek :D vay be sonunda söyledim dedim :D sonra adını soriyim dedim sor sorma sor sorma derken gene ikililemde kaldım bu sefer şoför bindi daha kalabalık olmadan adını sordum söyledi. Ardından soyadını soracaktım soramadım kalabalık oldu şu telefon numarası şeyi aklıma geldi o da olmadı :D
Sen bi daha ki sefere kimsenin olmadığı bi yerde denk gelmen lazım en azından kimse olmazsa daha rahat olursun hiç olmazsa ilk adımı atmışsın bu da güzel bişey :good:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Joker.

Joker.

Üye
Reis çılgınlıklarına hasret kaldıkk

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi