crazy_oruc
Üye
Alt tarafı bi telefon uzatacaksın kıza onu mu yapamadın![]()
gerçekten benim içinde basit geliyodu. Hemen pat diye veriyim nolcakki bişi kaybetmem diyom ama kilitleniyo insan bişi yapamıyo

Tamam beklerim Oğuzcum
Şimdi çıkmam lazım ama tekrar girince özelden anlatayım ben sana Taner abi![]()

uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et
- - - Eklendi - - -
daha önce başıma geldi çünkütelefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı
- - - Eklendi - - -
gerçi ondan önce de birkaç hatam vardı ondan kaçırdım kızı ama tabi hata yapa yapa insan öğreniyor![]()

İçinde kaybetme korkusu olmasın hiçbir zaman insan kendisinin olan birşeyi kaybetmekten korkar o kız zaten senin değil senin olmayan bir şeyi de kaybedemezsin yani kardeşim
gerçekten benim içinde basit geliyodu. Hemen pat diye veriyim nolcakki bişi kaybetmem diyom ama kilitleniyo insan bişi yapamıyo![]()

İçinde kaybetme korkusu olmasın hiçbir zaman insan kendisinin olan birşeyi kaybetmekten korkar o kız zaten senin değil senin olmayan bir şeyi de kaybedemezsin yani kardeşim![]()
daha ortada bişi yok benim kalbim çok sert atmaya başladı. Sorduğum zamanı gözümde canlandırdım fazla heyecan yaptım halbuki daha hiç iletişim yok aramızda
nasıl sorduğumu bilmiyorum ama bi şekilde sordum saatiniz var mı diye sadece var dedi kaç diye sormasam sölemicek
vay be sonunda söyledim dedim
sonra adını soriyim dedim sor sorma sor sorma derken gene ikililemde kaldım bu sefer şoför bindi daha kalabalık olmadan adını sordum söyledi. Ardından soyadını soracaktım soramadım kalabalık oldu şu telefon numarası şeyi aklıma geldi o da olmadı 
Sen bi daha ki sefere kimsenin olmadığı bi yerde denk gelmen lazım en azından kimse olmazsa daha rahat olursun hiç olmazsa ilk adımı atmışsın bu da güzel bişey
yok zaten kaybetme korkusu da işte o an iş değişiyo servise bi bindim arka pencere kenarına oturmuş bende diger pencere kenarına oturdum aklıma geldi sorsam nı sormasam mı diye bi 10 dakka düşündümdaha ortada bişi yok benim kalbim çok sert atmaya başladı. Sorduğum zamanı gözümde canlandırdım fazla heyecan yaptım halbuki daha hiç iletişim yok aramızda
nasıl sorduğumu bilmiyorum ama bi şekilde sordum saatiniz var mı diye sadece var dedi kaç diye sormasam sölemicek
vay be sonunda söyledim dedim
sonra adını soriyim dedim sor sorma sor sorma derken gene ikililemde kaldım bu sefer şoför bindi daha kalabalık olmadan adını sordum söyledi. Ardından soyadını soracaktım soramadım kalabalık oldu şu telefon numarası şeyi aklıma geldi o da olmadı
![]()

Sen bi daha ki sefere kimsenin olmadığı bi yerde denk gelmen lazım en azından kimse olmazsa daha rahat olursun hiç olmazsa ilk adımı atmışsın bu da güzel bişey![]()

Gelir gelir olumsuz düşünme. madem öyle diyorsun bulduğun zamanda kaçırma o zaman.
bi daha nah denk gelir![]()
Gelir gelir olumsuz düşünme. madem öyle diyorsun bulduğun zamanda kaçırma o zaman.
Biraz aş kendini cesaretini topla
zaten kaçırmam

Biraz aş kendini cesaretini topla![]()
yoksa sap gibi dolaşmaya mahkum kalırım.

verir miydi vermez miydi bilmem ama bi türlü uzatamadım telefonu kıza![]()
bız daha saat soramadık okadarda olsun canım .d

Reis çılgınlıklarına hasret kaldıkk

Benim mı![]()