cepten wifi şifreleri kırmak müm kün mü

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
cepten wifi şifreleri kırmak müm kün mü
arkadaşlar cepten wifi şifrelerini kırmak müm kün müdür

joker.lg

joker.lg

Üye
keşke bilen varsa komşumuzu tırtıklamak istiyorum :)

yakamoz56

Üye
pcde varmı ki dostum :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Olsa varya bu mahalleyi yakarım... :ehe

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
keşke olsa

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
olsa iyı olurdu

juristokrat

juristokrat

Üye
1.yok 2.onu yapmak suç 3.kullandığınızı tespit etmek çok zor değil 4.cezası da ağır hani

• Beğen
Tepkiler: _K@YIP_
u_cosar

u_cosar

Üye
Keşke olsa

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Şifresiz wifi modemlerden bağlanmakta sucmu acaba

BaranASYA

BaranASYA

Üye

Değil adam seni suçlayacak birşey bulamazki şifrelesedin kardeş dersin :) Ben devlet dairelerinde şahsen wifiyi kullanıyorum şifre koymuyorlar :D :D

joker.lg

joker.lg

Üye
1.yok 2.onu yapmak suç 3.kullandığınızı tespit etmek çok zor değil 4.cezası da ağır hani

sanki devletin parasını hesaba aktarıyoruz da :) bir telefon kablosuz internetten ne kadar yararlanabilir adam bir iki face maxicep birde film indirir bu kadar oturup silkroad mı oynayacak :)

----------Eklendi @ 17:39:34 ---------- Yazıldı @ 17:37:03 ----------

Değil adam seni suçlayacak birşey bulamazki şifrelesedin kardeş dersin :) Ben devlet dairelerinde şahsen wifiyi kullanıyorum şifre koymuyorlar :D :D

bende bizim evin ilerisinde buldum şifresiz burdan çekmiyor bu soğukta beklemek olmuyor :s sadece film indireceksem gidiyorum 5 dk da 30 mb yarim saatte en geç bitiyor isim cepnet var ama onunla indirene kadar :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sanki devletin parasını hesaba aktarıyoruz da :) bir telefon kablosuz internetten ne kadar yararlanabilir adam bir iki face maxicep birde film indirir bu kadar oturup silkroad mı oynayacak :)

----------Eklendi @ 17:39:34 ---------- Yazıldı @ 17:37:03 ----------

bende bizim evin ilerisinde buldum şifresiz burdan çekmiyor bu soğukta beklemek olmuyor :s sadece film indireceksem gidiyorum 5 dk da 30 mb yarim saatte en geç bitiyor isim cepnet var ama onunla indirene kadar :)

haklısın

juristokrat

juristokrat

Üye

amerika da bununla ilgili bir olayda şifresiz aga giren birisi tutuklanmısti.ancak bence bu durumda olaya bakmak gerekir eğer o modem sahibinin rızası var diyebiliyorrsan suç oluşmaz

----------Eklendi @ 20:03:54 ---------- Yazıldı @ 20:01:24 ----------

bir de olayı devlete bağlamamak lazım bir bilişim sistemine kısmen de olsa hukuka aykırı olarak giren ve kalmaya devam edene 1 yıla kadar hapis ya da para cezası verilir demiş kanun.yani devletin parasından falan bahsetmemis.girme diyorsa girme.

tempestshine

tempestshine

Üye
Eğer olsaydı mutlaka girerdim.Ama böyle bir şey mümkün değil.şifresiz ise sömür :ehe

juristokrat

juristokrat

Üye
ekleme yapayım suçun karşılığı tam olarak bu olmayabilir benzer bi suç daha var onun cezası daha ağır.dikkat etmek lazım.tip birine falan denk gelirsiniz şikayet falan eder uğraş dur sonra.

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
kul hakkı denen bi olayda var tabi unutmamak gerekiyor.:nono:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya pc de çok zor bi olay tel de nasıl olsun ha beleş olursa tabi ki girin ama b.kunu çıkarmadan eğer kotali olup da sömürmeye kalkarsaniz vay geldi adamın haline

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Üst Alt