• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cepten sınırsız bedava konuşma (nokia-skype)

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yakında:ehe

● aLuvi ●

Üye
Evet Skype için güzel bir reklam olmuş , bilgi için teşekkürler ..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu hizmeti versin reklamı hakeder o zaman:ehe

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler...:d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

rey3112

Üye
cok iyi oldu

[Cenk]

[Cenk]

Üye
inşallah olur

rey3112

Üye
:yuru

Yurtdışındaki telefonlara yapılan aramalarda ve gönderilen kısa mesajlarda (SMS) önemli ölçüde tasarruf edilirken bireyler veya gruplarla anında mesajlaşma imkânına kavuşulacak. Başta fotoğraf ve video gibi görüntü belgelerinin yanı sıra diğer dosya türleri de Skype kullanıcıları tarafından paylaşabilecek. Nokia’nın dünya çapındaki akıllı telefon kullanıcısı sayısı 200 milyonu aşıyor.

Dünya genelinde 580 milyondan fazla kayıtlı üyesi bulunan internet telefon şirketi Skype, mobil cihazlar açısından büyük önem taşıyan ilk ortaklığını Nokia ile kurdu.

Nokia’nın Symbian işletim sistemiyle işleyen akıllı telefonlarına Skype yüklenebilecek. Skype, Symbian için “Skype for Symbian” adını verdiği özel bir versiyon çıkardı.

Skype yöneticisi Russ Shaw, bundan sonra da Google’ın geliştirdiği Android işletim sistemi yüklü mobil cihazlara ve BlackBerry telefonlara benzer uygulamaların kurulmasını hedeflediklerini söyledi.

Scofield™

Scofield™

Üye
vodafone aylık int. 8 tl çok ucuz bence 1 ay boyunca konuş mesajlaş paylaş eqlen wala merakla bekliyorum :oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen süper bişey karlı çıkıcaz :ehe

yalmen

Üye
nokia 2730classic desteklio mu acaba ,

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
daha altyapısı oluşturulan bir program değil haber olarak verildi.ama muhtemelen s60 v5 maemo android windows mobile ios destekler.

Üst Alt