Cepten Facebook tüm operatörlerde bedava!

Sponsorlu Bağlantılar

bRkxq93

bRkxq93

Üye
Bende Nokia 5800 Xpress Music var ama ben onunla giremiyorum ya.Yardım edebilecek varmı acaba ?

EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
dikkat li olun bedava derler sonra altından bir kazık çıkar
arkadaşım güvenebilirsin bu sefer çünkü facebook kullanıcı sayısını ve aktifliği arttırmak için dünya çapında 50 operatör ile anlastı.

--------------- Ekleme ---------------

Bende Nokia 5800 Xpress Music var ama ben onunla giremiyorum ya.Yardım edebilecek varmı acaba ?
İlk adım olarak wap ayarlarını almalısın,
İkinci olarak ise tarayıcını açıp 0.facebook.com yazacaksın,
Erişim noktası olarak ise avenın wap servisini'i seçeceksin iyi kullanımlar.

arkadaşım herhangi bir ayar yapmadan hem ücretli sürüme hem de 0.facebook.com adresine girebiliyor. ben de ise tarayıcı desteklemiyor diyor. yani siteye bağlanıyor ama görüntüleyemiyor.
Bu konuyla ilgili bir bilgim yok istersen yardım kısmında bir topic aç.

ne demek

dasdali

Üye
Telefon 6600 hattım vodafone. İnternet ayarları için ne yapmam gerekiyo???

Tamam hallettim no problem

cerenm18

Üye
benim telefon 5130 expres music hattım turkcel ama ben giremiyorum nedenn:(

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol bilgi için

teyran

Üye
İyiymiş oldu valla.

battalgazi16

battalgazi16

Üye
emeğine sağlık hemen deniyorum

furkantel

Üye
bence saçma hiç gerek yok

EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
bence saçma hiç gerek yok
sana göre saçma olan başkasına göre çok yararlıdır mesaj hakkın bittiğinde bu olay sayesinde istediğin gibi facebook üzerinden mesajlasırsın ...

emeğine sağlık hemen deniyorum
tessekurler ıyı kullanımlar :D

İyiymiş oldu valla.
teşşekürler

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar tl dusuyo sureklı turkcellde vodafonede ucretsz

nomercy30

nomercy30

Üye
arkadaşlar ben yeniyim burda suriyeden nokia x 6 aldım türkçesi yok nasıl yükleyebilirim

x6 ya türkçe nasıl yüklerim

nokia x6 türkce nasıl yuklerimm

EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yeniyim burda suriyeden nokia x 6 aldım türkçesi yok nasıl yükleyebilirim

x6 ya türkçe nasıl yüklerim

nokia x6 türkce nasıl yuklerimm
kusura bakma kardeşim bu aralar giremedim nete bunu yapabilmek için nemesis programını kullanarak firmware atmalısın forumda anlatımlar mevcut ..

arkadaslar tl dusuyo sureklı turkcellde vodafonede ucretsz
kardeşim insanları yanlış yönlendirme kesinlikle ücretsiz ben çok rahat giriyorum sadece wapı seçeceksin sadece vodafoneda oluyor diye birşey yok bence vodafone kerizlik yapıp boşuna reklam yapıyor sırf kendisinde olan bir özellikmiş gibi zaten girdiğmde en üstte ''Turkcell üzerinden ücretsiz bağlantı '' yazıyor...

max110

max110

Üye
Kardeşim sen bu konu için teşekkür almamalısın bu zaten face'de giriş sitesinde de var niye böyle bişey yasptın?

EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen bu konu için teşekkür almamalısın bu zaten face'de giriş sitesinde de var niye böyle bişey yasptın?
bazı arkadaşların ufak tefek sorunlarına çare olabilmek için zaten burası bir haber sitesi değil forumdur çok biliyosan kendin yap o zaman kaç kişi yapamıyor bu işi

max110

max110

Üye
oha ne diyim yani? kim bilmez ki xS

EFECEL

EFECEL

Üye
    Konu Sahibi
oha ne diyim yani? kim bilmez ki xS
sen anca 'oha' de sonuçta ben kimseyi teşşekkür için zorlamadım teşşekkür eden arkadaşlar kendi insiyatiflerini kullanarak teşşekkür ettiler sana onların kararlarını sorgulamak düşmez forum genelinde bu tarz birsürü konu var hepsinin burada toplanması açısından yararlı olacağını düşündüm böylece forumumuzda düzen olur saygılarımla ...iyi forumlar

max110

max110

Üye
sen anca 'oha' de sonuçta ben kimseyi teşşekkür için zorlamadım teşşekkür eden arkadaşlar kendi insiyatiflerini kullanarak teşşekkür ettiler sana onların kararlarını sorgulamak düşmez forum genelinde bu tarz birsürü konu var hepsinin burada toplanması açısından yararlı olacağını düşündüm böylece forumumuzda düzen olur saygılarımla ...iyi forumlar

Ya Şimdi niye tartışmaya dönüyosun benim umrumda değil ne yaparsan yap Deneme'ye taşınır ayrıca insanların dikkatsizliğinden faydalanmışsın ve zaten zorlayamasın ;)

heso4747

Üye
SaoLasan qozumsn

FK5896

FK5896

Üye
benim şuan samsung e 250i kullanıyorum hattım turkcell bazen hızlı ama sinyal olmayınca çok yavaş sunucu ile bağlantı kurulamadı diyo.. bi kere vodafone taktım denedim felaket hızlı facebook ta hiç takılma vs. yok bence hızlılık bakımından vodafone daha iyi. ama şöyle bir durum var samsung e 250 i ile turkcell bir araya geldiği zaman kötü oluyo ama aynı hattı n73 e takıyorum samsung e250 den daha hızlı :hmmm:islik

Üst Alt