Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Facebook tüm operatörlerde bedava!
Sponsorlu Bağlantılar
techno_esh
Üye
ewet bedava ben 2 gündür kullanıyorum süper bişi ama resimler ve videolar yok
abdül21800
Üye
korkmayın kaynak doğru bende giriyorum 0.facebook.com (turkcell için diğerlerini bilmiyorum) fotoğraf ve videolar ücretli onlara girmeyin eski sürüm facebook
kido
Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bende Bir Nokia 5130-c2 Xpress Music Var Facebook'un Kendi Anasayfasındanda Denedım Olmadı Buradan Dediklerinizide Denedim oLmadı !
Hattım Avea Bilgisi Olan Yazsın Lütfen !
haylaz_onur
Üye
ya bende herşeyi doğru yaptım yetkilendirme başarısız diyo nokia 6600 tel yardım
WitchKing
Üye
güzel
ozaerden
Üye
Benim telefonum LG GM735 daha yeni aldım WAP,WLAN ayarları falan hiç bişey bilmiyorum yardım lütfen.
USAForever
Üye
Bu Harika ama çok açıklayıcı değil.
radon8
Üye
5130 expressmusicde girmio
szrece
Üye
eYw KaRdşeim ya
EFECEL
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar turkcellde wap ayarları WAP tel modeli yazıp 2222 ye gondererek alınır wap bosluk tel modeli
--------------- Ekleme ---------------
s60v3 ve v5 kullanıcılarına daha rahat yardımcı olabilirim arkadaşlar diğer sistemlerle ilgili yanlış bilgi verip zamanınzı çalmak istemem iyi kullanımlar
huppi
Üye
ben girmeyi denediğimde operatörünüz desteklemiyor dedi vodafone
arkadaşım en azından kontörün yokken mesajlasmak ıcın kullanırsın
kalashnikov
Üye
arkadaşım herhangi bir ayar yapmadan hem ücretli sürüme hem de 0.facebook.com adresine girebiliyor. ben de ise tarayıcı desteklemiyor diyor. yani siteye bağlanıyor ama görüntüleyemiyor.
pascha1
Üye
saol efecel
fatih82
Üye
dikkat li olun bedava derler sonra altından bir kazık çıkar
Kingmortall
Üye
tşekkrler hacı
kezban yenge
Üye
Şimdi girdim fakat 0.2 Kr gitti Hani bedavaydıı N73 te denedim Hattım AVEA...