arkadaşım güvenebilirsin bu sefer çünkü facebook kullanıcı sayısını ve aktifliği arttırmak için dünya çapında 50 operatör ile anlastı.dikkat li olun bedava derler sonra altından bir kazık çıkar
İlk adım olarak wap ayarlarını almalısın,Bende Nokia 5800 Xpress Music var ama ben onunla giremiyorum ya.Yardım edebilecek varmı acaba ?
Bu konuyla ilgili bir bilgim yok istersen yardım kısmında bir topic aç.arkadaşım herhangi bir ayar yapmadan hem ücretli sürüme hem de 0.facebook.com adresine girebiliyor. ben de ise tarayıcı desteklemiyor diyor. yani siteye bağlanıyor ama görüntüleyemiyor.
ne demeksaol efecel
bu 5130 xm lerde opera mini oldugundan dolayı olmuyo sanırım detaylı bilgi için s40 destek bölümüne bir bakabilirisn :Sbenim telefon 5130 expres music hattım turkcel ama ben giremiyorum nedenn![]()
imza güzelmişsağol bilgi için
\m/sana göre saçma olan başkasına göre çok yararlıdır mesaj hakkın bittiğinde bu olay sayesinde istediğin gibi facebook üzerinden mesajlasırsın ...bence saçma hiç gerek yok
tessekurler ıyı kullanımlaremeğine sağlık hemen deniyorum

teşşekürlerİyiymiş oldu valla.
kusura bakma kardeşim bu aralar giremedim nete bunu yapabilmek için nemesis programını kullanarak firmware atmalısın forumda anlatımlar mevcut ..arkadaşlar ben yeniyim burda suriyeden nokia x 6 aldım türkçesi yok nasıl yükleyebilirim
--------------- Ekleme ---------------
x6 ya türkçe nasıl yüklerim
--------------- Ekleme ---------------
nokia x6 türkce nasıl yuklerimm
kardeşim insanları yanlış yönlendirme kesinlikle ücretsiz ben çok rahat giriyorum sadece wapı seçeceksin sadece vodafoneda oluyor diye birşey yok bence vodafone kerizlik yapıp boşuna reklam yapıyor sırf kendisinde olan bir özellikmiş gibi zaten girdiğmde en üstte ''Turkcell üzerinden ücretsiz bağlantı '' yazıyor...arkadaslar tl dusuyo sureklı turkcellde vodafonede ucretsz
bazı arkadaşların ufak tefek sorunlarına çare olabilmek için zaten burası bir haber sitesi değil forumdur çok biliyosan kendin yap o zaman kaç kişi yapamıyor bu işiKardeşim sen bu konu için teşekkür almamalısın bu zaten face'de giriş sitesinde de var niye böyle bişey yasptın?
sen anca 'oha' de sonuçta ben kimseyi teşşekkür için zorlamadım teşşekkür eden arkadaşlar kendi insiyatiflerini kullanarak teşşekkür ettiler sana onların kararlarını sorgulamak düşmez forum genelinde bu tarz birsürü konu var hepsinin burada toplanması açısından yararlı olacağını düşündüm böylece forumumuzda düzen olur saygılarımla ...iyi forumlaroha ne diyim yani? kim bilmez ki xS
sen anca 'oha' de sonuçta ben kimseyi teşşekkür için zorlamadım teşşekkür eden arkadaşlar kendi insiyatiflerini kullanarak teşşekkür ettiler sana onların kararlarını sorgulamak düşmez forum genelinde bu tarz birsürü konu var hepsinin burada toplanması açısından yararlı olacağını düşündüm böylece forumumuzda düzen olur saygılarımla ...iyi forumlar