Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Canlt TV izle - TRT1+2+3+4..... Nokia N97 ve 5800
Sponsorlu Bağlantılar
unalresul
Üye
teşekkürler
urfalim63
Üye
N97 de calisiyor ama ses cikmiyor neden olabilir?
yusuf_bey
Üye
heyyyyyyyyyy millet bende sertifika filan istemedi tak die yükledi haberiniz olsun
marazi72
Üye
Sağol dostum eline sağlık
emretur94
Üye
kardeş nasıl yüklicem ben bunu bi yardımcı olurmusun eror veriyor....
bunyo61
Üye
arkadslar nasıl sertifikalandıracaz bi yardımcı olur msunuz tşk
bu sertifikalandırma nasıl oluyor. biri açıklarsa süper olur. teşekkürler
alicagin
Üye
program sertifika istemiyor ki
mamacolas
Üye
ben programı kurdum. ilk kez açtığımda sanırım update edşyor kendini. sonrasında kodu girmeme rağmen kanallar açılmıyor. nedendir. sürüm mü istiyor. ayrıca rapid den indirdiğim sürümü kurmaya çalıştım sertifika istedi. sertifika muhabbetine gelince opda dan yaptım birşeyler ama telefona kurulmadı boğa simgesi olan program. uzun iş. neyse. programda yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca sevaba gireyimde sertifika olayında da yardımcı olayım derseniz o ayrı
aynegi
Üye
teşekkür
swat882
Üye
saol
phantasiturke
Üye
sunum icin tesekkürler kücük problemim var spbtv wlan üzeri baglanti kurarsam sorunsuz calisyor telefonumda sinirsiz internet hatti var bu hatti kullanmak istersem cannot chanel open mesaji veriyor hata nerde olabilir. saygilar
siyay
Üye
ya kusura bakmayın ben yanlış biliyor olabilirim ama rar demek java uzantılı demek değil mi bu sis dosyası çıktı