Cepten Canlt TV izle - TRT1+2+3+4..... Nokia N97 ve 5800

Sponsorlu Bağlantılar

ttgg

ttgg

Üye
beyler register konusunda biraz açıklama yaparsanız sevinirim nasıl oluyo nedir ? register kısmında kod istiyo kod nasıl giriliyo yardımcı olursanız sevinirim ...

mtb

Üye
bu uygulamada bir tek ben mi ses problemi yaşıyorum. yoksa herkeste aynı sorun var mı

Whiplash114

Üye
eywallh kardeş emeğnze sağlık

sezer baran

Üye
kanalar kilitli girilmior 3 5 kanal izleyebiliyorum :(

byy_romeo

Üye
arkadaşlar nerden indriyoruz download ı göremiyorum yok yardımcı olursanız sewinirim

eşref452

Üye
teşekkürler emegine saglık çok güzel........

ersoybacioglu

Üye
arkadaşlar dosya türü desteklemiyor diypr ama

ttgg

ttgg

Üye
kanalar kilitli girilmior 3 5 kanal izleyebiliyorum :(

bende aynı problemi yaşadıydım dikkatsizlik sonucu .. programı indirdiğin yerin hemen altında register kodu var .programı aç seçeneklerden register yazan yere gir sonra ok de tüm kanallar açılıyo ..

ayrıca sesde de bi problem gözükmüyo ??? gayet net

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Teşekkürler arkadaşım

parsreis

Üye
arkadaşlar linkte verilen program türkçe mi bilmiyorum ama benim vereceğim linkteki hem türkçe hemde Türkçe kanal kanal sayısında değişiklik var, ayrıca ses sorunu yok...
100'den fazla yabancı kanal var. Türk kanalı olarakta TRT1, TRT2, TRT3, TRT Çocuk, yumurcak tv, TRT Türk, TRT6, Samanyolu Tv, Shaber,Cine5, Kanal A mevcut. Aşağıda verdiğim linkten 1.2.618 olan son sürümünü indirin ve kurun, sorunsuz çalışıyor.

program sertifikasız, sertifilandırmanız lazım.
Benim Telefonumdan Ekran Resimleri:

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar linkte verilen program türkçe mi bilmiyorum ama benim vereceğim linkteki hem türkçe hemde Türkçe kanal kanal sayısında değişiklik var, ayrıca ses sorunu yok...
100'den fazla yabancı kanal var. Türk kanalı olarakta TRT1, TRT2, TRT3, TRT Çocuk, yumurcak tv, TRT Türk, TRT6, Samanyolu Tv mevcut. Aşağıda verdiğim linkten 1.2.618 olan son sürümünü indirin ve kurun, sorunsuz çalışıyor.

program sertifikasız, sertifilandırmanız lazım.
Benim Telefonumdan Ekran Resimleri:

Verdigin Linki Baslikta Günceledim.... Sagol

derpac

Üye
Merhaba umarim konuyu berbat etmem, ama su soruyu sorabilirmiyim bu zertiikaya olayi nasil yapildigini bir söyleseniz cok makbule gecer. bu zertifika yüzünden telefonum güzel uygulamalardan mahrum kaliyor ;-). rica etsem bir yardimci olsan bana. Telefonum N97 son sürumüde yükledim bir hafta önce.

simdiden tskler ilginize

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi

derpac

Üye
ilgine tskler Cengizt. beklemeye basladim bakalim gelir insallah.

kal saglacakla...

Dj_MeRo

Dj_MeRo

Üye
uygulama türkçe ve mükemmel çalışıyor, teşekkür ederim paylaşım için...

guero

guero

Üye
İyyde güzel kardeşim ben yaptım sorunsuz register olayını felanda halletim neyse yayın geliyor ama ses yok bi çözüm bulan varı veya sizde ses sorunu var mı ? yardımalrınızı rica ediyorum teşekkürler

Üst Alt