Cepte Tv İzlemenin Yolu Tek Programdan Geçiyor Ama Ben Bulamadım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
Cepte Tv İzlemenin Yolu Tek Programdan Geçiyor Ama Ben Bulamadım!
Cepte Tv İzlemenin Yolu Tek Programdan Geçiyor Ama Ben Bulamadım! ;

Evet Dediğim Gibi İzlemenin Yolunu Buldum...Fakat (Zaten Hep Fakat Olur..)
Programı lazım şimdi siz bana bunun mantığını soracaksınız
şimdi arkadaşlar internetten tv seyretme mantığı şu;
mms://..... *Tv adresleri böyle yazılıyo ha bazen istisnalar olabiliyor http:// *gibi
Size En basit TRT 1 'in Adresini Vereyim
yukarıdaki adrese tıkladığınızda Windows Media Playeriniz Otamatikman Açılıyor.. değilmi?
Windows Media Player bunu;

Video Codec:
Windows Media Video 9
Ses Codec:Windows Media Audio 9, 20 kbps, 16 kHz, stereo 1-pass CBR

Codecleri İle Çalıştırıyor İşte Mantık Buuu, Bu Codeclerin Otomatik Yüklü URL açan Bir Cep Video Oynatıcısı Yok işte Olması Lazım Değilmi Yada Bu Codecleri Direk SİS halinde olsa Biz Yüklesek... Bilmem Size Saçma Gelebilirde DİVX video Codec 'i Var Niye Bu olmasın Size Soruyorum...

Neyse Bunu Geç.Peki Bu Codecler Cebe Yüklenmez ki! diceksiniz ama Benimde Şu Cevabım Var ya DVD filmlerini Nasıl Çalıştırıyorsun...?

Newwave

Newwave

Üye
vodafone ve avea da mobilvizyon gibi bu iş zaten var yalnız turkcell girmedi yıllardır bu cepten tv olayına 3g gelse bu işler çok daha kolay olacak bence.

ferhun

ferhun

Üye
demirbilek arkadaşım çok güzel anlattın aynı sorunları yaşıyorum trkcll kullanıyorum ve cepte sadece ceptelleri için hazırlanan programları izleyebiliyorum sadece oysa bilgisayarda hertürlü videoyu seyredebiliyoruz bunun çözümünü bulmaya çalışıyorum çok program yükledim ama nafile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt