demirbilek_225
Üye
Cepte Tv İzlemenin Yolu Tek Programdan Geçiyor Ama Ben Bulamadım!
Cepte Tv İzlemenin Yolu Tek Programdan Geçiyor Ama Ben Bulamadım! ;
Evet Dediğim Gibi İzlemenin Yolunu Buldum...Fakat (Zaten Hep Fakat Olur..)
Programı lazım şimdi siz bana bunun mantığını soracaksınız
şimdi arkadaşlar internetten tv seyretme mantığı şu;
mms://..... *Tv adresleri böyle yazılıyo ha bazen istisnalar olabiliyor http:// *gibi
Size En basit TRT 1 'in Adresini Vereyim
yukarıdaki adrese tıkladığınızda Windows Media Playeriniz Otamatikman Açılıyor.. değilmi?
Windows Media Player bunu;
Video Codec: Windows Media Video 9
Evet Dediğim Gibi İzlemenin Yolunu Buldum...Fakat (Zaten Hep Fakat Olur..)
Programı lazım şimdi siz bana bunun mantığını soracaksınız
şimdi arkadaşlar internetten tv seyretme mantığı şu;
mms://..... *Tv adresleri böyle yazılıyo ha bazen istisnalar olabiliyor http:// *gibi
Size En basit TRT 1 'in Adresini Vereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukarıdaki adrese tıkladığınızda Windows Media Playeriniz Otamatikman Açılıyor.. değilmi?
Windows Media Player bunu;
Video Codec: Windows Media Video 9
Ses Codec:Windows Media Audio 9, 20 kbps, 16 kHz, stereo 1-pass CBR
Codecleri İle Çalıştırıyor İşte Mantık Buuu, Bu Codeclerin Otomatik Yüklü URL açan Bir Cep Video Oynatıcısı Yok işte Olması Lazım Değilmi Yada Bu Codecleri Direk SİS halinde olsa Biz Yüklesek... Bilmem Size Saçma Gelebilirde DİVX video Codec 'i Var Niye Bu olmasın Size Soruyorum...
Neyse Bunu Geç.Peki Bu Codecler Cebe Yüklenmez ki! diceksiniz ama Benimde Şu Cevabım Var ya DVD filmlerini Nasıl Çalıştırıyorsun...?
Codecleri İle Çalıştırıyor İşte Mantık Buuu, Bu Codeclerin Otomatik Yüklü URL açan Bir Cep Video Oynatıcısı Yok işte Olması Lazım Değilmi Yada Bu Codecleri Direk SİS halinde olsa Biz Yüklesek... Bilmem Size Saçma Gelebilirde DİVX video Codec 'i Var Niye Bu olmasın Size Soruyorum...
Neyse Bunu Geç.Peki Bu Codecler Cebe Yüklenmez ki! diceksiniz ama Benimde Şu Cevabım Var ya DVD filmlerini Nasıl Çalıştırıyorsun...?