***CEPTE MSN*** mig33

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nasecurity

Üye
    Konu Sahibi
***CEPTE MSN*** mig33
programın adı mig33

telefondan wap.mig33.com a giriyoruzzz programı indiriyoruzz ve üye oluoruzzz en fazla 10 konntür giderr bu işlemlerii yapmakk programa girinn msnye seçinn şifreniiz vs yazın ve msndesiniz msndeyken hiç bişi yazmazsanızz yani sadece onliney durursanızz sadece 1 kontörr giderr telefonun şarjı bitene kadar mesaj yazımınıza göre kontör giderr ama az kontör gidiyor mesela sürekli mesaj yazın 5 dk sı 1 kontör :D

bilgi için giriniz!!! saygılar

• Beğen
Tepkiler: ahtek, delii kadir, Nadir ve 2 diğerleri

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kardeş biz internetten bilgisayara atıyoruz ve çok çok az kontör gidiyor(mesela 1kntr)
yine de sağol

TheCoMMaNDeR

Üye
bu program 5dk 1 kon deil ben giriyom saatlerce 1 ya da 2 köntör gidiyo bilginize

the_poison

the_poison

Üye
ya ne yaptıysam olmuyo bi türlü telefonuma yüklenmiyo msn yardım pls

hamittunc2

hamittunc2

Üye
sağol

dallaspage

dallaspage

Üye
Yani BUNU bİLmeyen kalmadı gibi arkadaşım konu açman isabetli bir fikir olmamış sanırsam ...

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
deneriz :D teşekkürler

osaka123

osaka123

Üye
bende yapamıyorum yardım pls

avrack16

Üye
arkadaşlar bende nımbuz var kullananlar varsa bilir. msn facebook skype vs hepsini ordan açabilirsiniz. dan indirp cepinize yada cepten n serilri için menüde indirme programı var ordan girip indirme yapabilirler.nımbuzda internet ten arkadaşlarınız pc başindayken msn arama yapabilirsiniz.yani internet aracı oluyor siz msnden beleş konuşma yapıyorsunuz.ben turkcell den aylık 30 kontore 100mb lık paket aldım diledigim kadar konuşup arıyorum msn skype facebook vs girip takılıyorum mıg33 v4 yaramaz yanlış bilgi vermeyelim emege saygı arkadaşlar

heraqles

Üye
ya ben bişey sorucam bn bunu ındiririmde orda üyelik için tlf numarasını isto güvene bilirmiyim bu siteye kontur fln cekmesın

Emperian

Emperian

Üye
wlan ile ebuddy'den girin arkadaşlar. Sıfır kontor :D

burak2260

burak2260

Üye
güvenebilirsin çünkü mig33 marka olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt