Cepte MSN kullanmak kaç kontör?

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_60

Üye
ya bu ne bıcım lınk ya ırıyozda arkadas nerden ındırıcez bişi yazın allah aşkına sıkıntıdayım
 


aLecan81

Üye
Merhabalar arkadaşlar öncelikle burdaki konuyu açan abi çok güzel anlatmış 50MB paket çok yararlı fakat ayda 200 kontör vercek kadar param yok ne yazıkki :( Ben geçen okuldan internete girmeye çalışırken bu pakete rastladım ve 2mb (25 kntr) e ayda 2blık kota ile internette gezinme fırsatı verdi.
Aklım ermiyor bi türlü bende mi bi sorun var bilemicem ama kaç kez olursa olsun sürekli e buddy e bağlanıp çıkıyorum hala aynı kota ve kontör aynı. Kontörüm zaten -20 ama kotasız denemeyin bile çünkü girip çıkmam 1 olmasına rağmen 10 sn durdum bişey bile yazmadım 6kntr uçtu.. :D İlk başta google'a filan girdim indirtikten sonra -20 le nasıl geziyorum ki deidm. Aklıma bu geldi kotaya baktım. 4 Gün öncekiyle şimdiki kota aynı. Geceleri yatak altında arkadaşlarla süper sohbetler kuruyoruz. Yolculuklarda tink tink harbire açık ama hala kotam aynı. Ben anlamış değilim. Ama nasıl yaptığıma gelirsek:


Öncelikle şuradan "BAŞVURULAR" a gelerek kendinize uygun paketi seçin ve orda yazılan metni 2260 a gönderin



Örnk 2mb için "ABONE 2MB" yaz "2260" a gönder..

eBuddy kullanıyorum fakat 4 gündür hep açık ne kontörüm gidiyor ne kotyam azalıyor. Sadece onu telefona indirirken kota gitti ama kalan mb yazıp 2260 a mesaj atıyorum hala işte 2MB tan 150 kb düşük bişeyler veriyo bana. Ve çok memnunum bunların hepsi ayda 25 kntre.

Öncelikle her türlü software programını cebinize indirebileceğiniz adrese gitmek için CEP TELEFONUNDAN

wap.getjar.com adresine bağlanın. işte anasayfada

BROWSE FOR (CEP TELEFONUNUZUN MODELİ BENDE D520) SGH-D52 Sowftware Programs

a tıkladığınız zaman telefonunuza uygun olan programlar çıkacaktır. 4. sırada eBuddy göreceksiniz gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz 123kb ama orda başka msn programları da mevcut bikaç tanesini denedim beceremedim ebuddy den vazgeçmem. Teşekkürler..:oke:


-----------------------------------------------------------

Bu 2mb dalgasına da aşağıdaki linkten bakabilirsiniz kontör ve para olarak paketlerin karşılığını vermiş..

 

beyzade76

Üye
walla ben avea da dendein samsun e 250 pro yüklemeden knt sıfırlandı yani 15 sn de tüm knt bitti tavsiye etmem ancak türkcelin kanpanyansı war 1 marta kadar bedava 6600 ve daha yüksek modellerde oluyo ok
 
karakus47

karakus47

Üye
benım telefonum n95 ona uygun msn programı varmı ve de vodafone hatı üzerınenden girilebılıyormu lütfen yardınmcı olun
 

birand_15

Üye
arkadaşlar ben avea kullanıyorum bing de kaç konyör gidiyor
 
alemdar_24

alemdar_24

Üye
sagolun arkadslar
 
ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
alın size linkkk
 
Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
ben ceptemsni yüklediğimde ilk acılışında 7 kontor gitti ondan sonra sildim..
 
MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
arkadaslar bence en guzeli cepte msn kullanın program ucreti alıyor ve

CEPTE MSN KULLANMAK İSTİYORUM

ok o zaman ne yapıyorsun bir msn programını kaldırcak telin olması yeterli tabi birde 20 konturun olması yeterli müşteri hizmetlerini arıyorsun no: 4440532 arıyorsun ve hep sıfıra bas ve adama baslanıyorsun ordan ben bilgisayardan interneti kullanmak istiyorum diyorsun ondan sonra tele yapılandırma mesajı geliyor onu kaydediyoruz arakdaslar sonra CEPTEMSN programını indiriyoruz asagıda link programı telefonun markasını yaz indir ordan yukluyorsun telefondan sonra ayarlarını yapıyorsun bilgisayardan interneti kullan sonra msn yaz şifreni yaz ve msn tşk ederim arkaadaslar okudugunuz için

LİNK:



NOT: Bazı arkadaslarımız vodafone msn girebilirmiyim diyor girersin ama heryerden cekmez eger sen illaki vodafone girmek istiyorum diyorsan en yakın vodafone bayisine git


SELAMETLE
 
ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
bende vardı girerken 2 kontör gidiyodu baska gitmedi hep belesti :)
 
MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
evet kardes ondan sonra beleş ama bu aralar sitede bir sorun var galiba msn girmiyor telden artık sunucu hatası diyor yeniden yukledşim gene sunucu hatası diyor sonra turbo msn bulabildim onunla girdim oda girişte 5 kntr alıyor soınra 2 2 gidiyor yaniş anlıuycan en iyisi ceptemsn onunda ne zaman duzelir belli degil daha sizde bir deneyin yararı muhaakkak olcak x-msn vardı oda fazla işe yaramıyor yani o her tel desteklemiyor onun için favorim ceptemsn ama oda bakımda ben ım tel modeli bozulmus sizde ddeneyin muhhakkak işinizi gorur tuu ya benım telde niye çalışmıyor bu şimdi neyse arkadaslar

SELAMETLE:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:@:@:@:@:@:@
 

memo_dur

Üye
Arkadaşlar MB servisi avea'dada var Haftada 9 kontöre 5 MB veriyor. Abone olmak için mesaj bölümüne girin ve şöyle yazın ''ABONE PAKET5'' tırnaklar hariç tabi 9495'e yolluyorsunuz. Bende eBuddy MSN kullanıyorum gerçekten çok güzel bi program. Fazlada yakmıyor.
 

Msboughrea

Üye
Ben bir ara haftalık 7 kontore üye olmuştum..gayette gzel çalışıyor ve bi kere hata verdi...sadece o kadar bence iyiydi ama kontörüm -20ye inince bir şey kalor:)
 

xrayz3

Üye
yaw arkadaşlar hepiniz ii hoş soyluyosunuzda bı lınk verın ındırelım ya olmuyokı böle:nono:
 

almora09

Üye
ben avea yı aradım 10 kb 'tı 1 kontör dedi ama ben ozamn cepte msn kullanyordum avea nın anlasmalı olduğu o varmış ??????????*:oke:
 

xx_74_xx

Üye
3500 paket veri ayarları nasıl yapılır onu bi anlatıverin msn adresim [email protected] eposta atıverin buraya
 
hayriözbek

hayriözbek

Üye
arkadaşlar onu bunu boşverin de en iyisi cepte msn sitesine girin indirin
 
dipower

dipower

Üye
benim kinde 1 tane msn programı war bilgisayrada kullanılanın telefona yapmıslar aynısı ayhı sekilde hotmail girionm d-sadece girişe 2 kontor alıo turkcellilerde dierelerini bilmiom acayip bişi ya
 
deliolurum

deliolurum

Üye
işte size link

6300 Program Paketi



--------------- Ekleme ---------------

50 mb turkcelden üye oldum ben. turkcelin web sayfasında mobil internet kısmına tıkla. orda var. mesaj çekerek üye olunuyor.

Link Bozuk Düzeltirsen İyi Olur...
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
kısa cevap verıyım kullnmasını bılene az kontor:oke:
 


Üst Alt