Cepnet sizce bittimi

Sponsorlu Bağlantılar

xxynsdark

xxynsdark

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet sizce bittimi
Cepnetli hattıma az önce böğle bir mesaj geldi bu sizce kapanacagı anlamınami geliyor yardım edermisiniz :(

Degerli musterimiz, 21 Mayis itibariyle cepten internet kullaniminizi, varsa paketinizle yoksa standart tarife ile 10KB/8Kr'den yapabilirsiniz. vodafone.com.tr

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Alakasi yok gibi geldi bana :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
cepnetle alakalı bişey değil banada geldi mesaj

creeper

creeper

Üye
standart dataya yine zam gelmiş sadece , senin paketin varsa bir şey olmaz korkma.

kemal21

kemal21

Üye
Cepnete bir şey olmaz.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
500 mblik indirimli paket ne kadardi ya?Wireless geldi 1 GB cok fazla artik bana

xxynsdark

xxynsdark

Üye
    Konu Sahibi
cevap icin herkeze teşekkürler cepnet bitseydi hattımı kapatmayı düşünüyordum

ümran

Üye
banada geldi :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bana gelmiyor böyle mesajlar :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kafa karıştırıp cepnet abone sayısını azaltmaya çalışıyorlar herhalde kanmayın, daha öncede 1 gb bedava internet dağıtıyoruz dediler kullananların cepnetleri iptal oldu.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Cepnetli hattıma az önce böğle bir mesaj geldi bu sizce kapanacagı anlamınami geliyor yardım edermisiniz :(

Degerli musterimiz, 21 Mayis itibariyle cepten internet kullaniminizi, varsa paketinizle yoksa standart tarife ile 10KB/8Kr'den yapabilirsiniz. vodafone.com.tr
Sadece data zam'mını müjdelemek için mesaj atmışlar. :D
Mevcut olan aboneliginiz etkilenmez

by_van_helsing

Üye
[ENGİN];6106766' Alıntı:
Sadece data zam'mını müjdelemek için mesaj atmışlar. :D
Mevcut olan aboneliginiz etkilenmez

cepnet duasına mi çıksak ne hazır kandil varken :)

skylinegti

skylinegti

Üye
eğer vodafone cepneti bitirirse çok büyük bir hata yapar çünkü cepnet biterse cepnetli abonelerin %90 ı vodafone'u terk eder...

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Bence kapanmaz ...

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kafa karıştırıp cepnet abone sayısını azaltmaya çalışıyorlar herhalde kanmayın, daha öncede 1 gb bedava internet dağıtıyoruz dediler kullananların cepnetleri iptal oldu.

:oke: cebnet hattımı bir köşeye attım duruyor onlar iptal etmedikçe bende etmem

murat.122a

murat.122a

Üye
yok böyle birsey tamamen yanlıs anlama sadece internet paketi olmayan kullanıcılar 10kb 8 kurusa kullanacaklar yani zam yapmış 10kb 7.5 kurustu standart tarife

oguzalp44

oguzalp44

Üye
o mesaj tüm oparatörler için geçerli btk nın yeni ücret tarifesi hem sınırsız internet her oapratörde var artık turkcell 14.90 sınırsız veriyor 1 gb bitince 96 kps

oguzalp44

oguzalp44

Üye
turkcell 9.9 tl ye sınırsız internet veriyor 500 mb bitince hız 96 kps vodafone geride kaldı

Da®kness

Da®kness

Üye
o mesaj tüm oparatörler için geçerli btk nın yeni ücret tarifesi hem sınırsız internet her oapratörde var artık turkcell 14.90 sınırsız veriyor 1 gb bitince 96 kps

''Son 90 gün içinde numarasını taşıyarak Turkcell’e geri gelip pakete başvuran müşterilerimiz, 6 ay boyunca ayda sadece %18 KDV ve %5 ÖİV dahil 14,90 TL’ye sınırsız 1 GB Paketi’ne sahip oluyor.''

6. aydan sonrası meçhul kalmış. 6 ay kullanmak için cepneti bırakıp Turkcell'e geçmem.

Cellocanların dostu her zaman daha üst sınıf (parası bol insanlar) olduğu için söz konusu pakete ait sayfada bu fotoğrafı kullanmışlar :) Altıncı aydan sonra ''işadamı olma garantisi'' vermeyeceğine göre :) sayfadaki bu fotoğraf Turkcellin sevdiği müşteri profiline uygun olmuş demektir... Zira söz konusu paket altıncı aydan sonra ya kaldırılacak yada okkalı bir biçimde zamlanacaktır... Haa kimse yanlış anlamasın kimseye bu paketi kullanmayın demiyorum alın kullanın, cepnetciler biryere kımıldamasın sakın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt