xxynsdark
Üye
kafa karıştırıp cepnet abone sayısını azaltmaya çalışıyorlar herhalde kanmayın, daha öncede 1 gb bedava internet dağıtıyoruz dediler kullananların cepnetleri iptal oldu.

Sadece data zam'mını müjdelemek için mesaj atmışlar.Cepnetli hattıma az önce böğle bir mesaj geldi bu sizce kapanacagı anlamınami geliyor yardım edermisiniz![]()
Degerli musterimiz, 21 Mayis itibariyle cepten internet kullaniminizi, varsa paketinizle yoksa standart tarife ile 10KB/8Kr'den yapabilirsiniz. vodafone.com.tr

[ENGİN];6106766' Alıntı:Sadece data zam'mını müjdelemek için mesaj atmışlar.
Mevcut olan aboneliginiz etkilenmez

kafa karıştırıp cepnet abone sayısını azaltmaya çalışıyorlar herhalde kanmayın, daha öncede 1 gb bedava internet dağıtıyoruz dediler kullananların cepnetleri iptal oldu.
cebnet hattımı bir köşeye attım duruyor onlar iptal etmedikçe bende etmemo mesaj tüm oparatörler için geçerli btk nın yeni ücret tarifesi hem sınırsız internet her oapratörde var artık turkcell 14.90 sınırsız veriyor 1 gb bitince 96 kpsLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Altıncı aydan sonra ''işadamı olma garantisi'' vermeyeceğine göre
sayfadaki bu fotoğraf Turkcellin sevdiği müşteri profiline uygun olmuş demektir... Zira söz konusu paket altıncı aydan sonra ya kaldırılacak yada okkalı bir biçimde zamlanacaktır... Haa kimse yanlış anlamasın kimseye bu paketi kullanmayın demiyorum alın kullanın, cepnetciler biryere kımıldamasın sakın.