akababa
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben ayda 15gb kullanıyorum inanmayanlara
2 opera var 3 ayrı bağlantı yapıyorum 3 ayrı video izdiriyorum .12kb+12kb+12kb =36kb saniye de kb inniyor 1 saat ortalama 120mb .(bu konuyu forumda paylastım )bu yöntemi vodafone forum da sahsen üyeler yazdı vodafone internet ayarlarını düzen leyince oluyor 3 4 ayrı bağlantı yaparak 96kbp hızında 3 4 video izlenir diğer gsm lerde sadece 2 oluyor ayarlarını düzenleyince olmuyor onlarda.kusura bakmayın biraz konu dısına çıktım 15gb kullandığıma inanın diye kullanma yöntemimi açıkladım
yok artık şakamı bu ben hiç 4gb üzerine çıkamadımbu arada film indirdiğin güzel mobil site önerisi varsa pmden alabilirim
internette kullandiğın verilerin toplamı yani kullandığın internet
Cennet okudum basligi bi sasirdim falan sözlükte falanmiyim diyede kontrol ettim
Evet ,30 günlük veri toplamı paket almadan önce kullanımın varmıs paketin bitince sıfırlayıp paketin yenilenince 0 dan baslamaz örnek vereyim 15 ocak ta paket aldın 15 subatta bitecek sistem 1 acakta baslar 30 ocakta sıfırlar yani birbirini tutmaz .standart internet kullanımlarıda sayılır
ben ayda 15gb kullanıyorum inanmayanlara
2 opera var 3 ayrı bağlantı yapıyorum 3 ayrı video izdiriyorum .12kb+12kb+12kb =36kb saniye de kb inniyor 1 saat ortalama 120mb .(bu konuyu forumda paylastım )bu yöntemi vodafone forum da sahsen üyeler yazdı vodafone internet ayarlarını düzen leyince oluyor 3 4 ayrı bağlantı yaparak 96kbp hızında 3 4 video izlenir diğer gsm lerde sadece 2 oluyor ayarlarını düzenleyince olmuyor onlarda.kusura bakmayın biraz konu dısına çıktım 15gb kullandığıma inanın diye kullanma yöntemimi açıkladım
3.51368 GB ye (2G) ulaştı ve yenilenmesine 2 gün kaldı..sadece 1 film indirdim..bağlantı cok berbat ..olmadık seyler denedim ama yine ayni hız..
aynen patlar mazallahsizin telefon o zaman 7/24 şarjda , telefon telefon değil multimedya konsolu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?