Cepnet hızı ne kadar olsada bize yeter herkes düşüncesini yazsın lütfen .

Sponsorlu Bağlantılar

_erdal_

_erdal_

Üye
50kb 10 tl iyi bence

hız düşüşü olmazsa yeter artar bile

kpln04

kpln04

Üye
Slogan gùzel olmuş Hız artsın Fiyat artsın :) 15 tlye 380 verseler müthiş olur bi arkadaş cepnet kapanırsa demiş o korku bi yanımızda duruyor hep (mobil tvnin hızı kaç donmadan izleniyor mu? Bilen varsa) teknoloji çağında konuştuklarımıza bakın :) hergün birşeylere zam gelen bu ülkede ucuz ama hızlı internet hayal gibi... Bu şirketler daha ne kadar kazanacak kefenin cebi yok biraz halka istediklerini verseler batmazlar... Benim indirme hızım şu an 12yi geçmiyor ilk zamanlar 30un üstündeydi biz artsın dedik adamlar azalttı :(

punisher123

punisher123

Üye
  1. ya hızın artmasıyla fiyatın artması normaldir doğal olarak ancak aşırı artmasıda saçma olur,Bana göre en mantıklısı; 10 tl 384kbps (yada yuvarlak hesap 512 :D) olması,Çünkü youtubede video izlemek için gerekli minimum hız bu,Mobil tvdede aynen,bu hız ve üzerinde rahat izlemek mümkün ancak şuanki hızda berbat..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence hız düşüşü yine olsun ama min 50kb'ye düşsün. 20-10kb'ye düşmesi aşırı saçma geliyor bana. Yani 100 mb yi geçince neredeyse internet yok oluyor.

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
lgkg300 arkadasımıza tamamen katılıyorum...

kpln04

kpln04

Üye
  1. ya hızın artmasıyla fiyatın artması normaldir doğal olarak ancak aşırı artmasıda saçma olur,Bana göre en mantıklısı; 10 tl 384kbps (yada yuvarlak hesap 512 :D) olması,Çünkü youtubede video izlemek için gerekli minimum hız bu,Mobil tvdede aynen,bu hız ve üzerinde rahat izlemek mümkün ancak şuanki hızda berbat..

ben 63300 ile m.youtube dan donmadan izleyeiliyorum ama bi arkdaş 5800 ile izleyemiyordu heralde?

punisher123

punisher123

Üye
Youtubede videonun kalitesine göre değişiyor,5800 ile yüksek kalitede izlemeye kalkınca berbat oluyor,düşük kalitede zaten berbat o ekranda,Sonuçta her türlü berbat oluyor :/

phasan

phasan

Üye
bu hıç çok düşük cepte bile

kpln04

kpln04

Üye
Youtubede videonun kalitesine göre değişiyor,5800 ile yüksek kalitede izlemeye kalkınca berbat oluyor,düşük kalitede zaten berbat o ekranda,Sonuçta her türlü berbat oluyor :/

valla 6300 da idare ediyor sabahları dizi izliyorum youtube dan bide mobil tvmiz olsaydı 6300da süper olurdu

akababa

Üye
arkadaş Ttneti 2 yıl duruverdim 4gb bikere 29 gelmedi fatura + hiç bir defa acılıp kullanılmayan telefon faturası 11TL aylık 50 tl fatura yatırdım . 3 ay ewwel kapattırdım telefon interneti şuan aylık 16 TL yüklüyom vodafona 9tL 12bin semese + 7,99 cepnet işime bakıyom çatır çatır pcden gir nete yawaş mavaş video izletmiyor ama kotalıykende geçiyor diye izleyemiyorduk suan ttnetten fazla farkım yok biraz kağnı gibi giriyor o war ama vodafon süper !:oke: :D

TEMHEM1233

Üye
Bu konu taaaa şubatta açılmış şuan eylüldeyiz ama vodafonda tık yok bunlar bizim hayellerimiz ve hayal olmayada devam eder takiiiiiiiii turcell yada avea bu konuda vodafonla rekabete girene kadar bi sınırsız daha çık sın sen ozaman hı zı gö rrrrrrrrrrrr

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Vodafone aylık cep net paketini hızlandırmak için üstüne günlük cepnet alıp hızlandırabilirsiniz yani 8 lira aylık cepnet 15 lira günlük cepnet......ettimi 23 liraya hızlı vodafone internet
Günlük 5 mb için ayda 15 lira fazlamı verelim zaten günde 5 mb kullanana ayda 100 mb fazlasıyla yeter :oke:

karanlıktaki

Üye
Saniyede 20 kb download onun yarısı kadar upload yapsam bana yeter. Bir mail göndermek zaman zaman o kadar büyük bir sorun haline geliyor ki. Hele mail 1 mb dan büyükse.

TheCower

TheCower

Üye
Keşke biraz daha hızlı olsa. Bakın sadece hız 30un altına düşmesin 15tl olsun ben alırım.

TheCower

TheCower

Üye
Zaten yok 3g :( 30 hiç olmadı 100mb sonrası.

xex_687

xex_687

Üye
benimki 3g ile ancak 20 oluyor :(

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Vodafone duysun bizi

--------------- Ekleme ---------------

Bence en azından 380 kbps yapılsa fiyatıda 8 değilde 15 tl olsa en azından youtube , yada mp4 formatında videoları takılmadan izleriz

Aynen katılıyorum 380 kbps çok iyi..

sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar proxyde indirme hızı 50-65 kb arası değişiyo buda bana yetiyo vodafone da bize proxysız sağlasa bu hızı yeter...Nerdee???

h716043

h716043

Üye
ne 50 65 ben 600 800 arası kullanıyorum

Üst Alt