15 tlye 380 verseler müthiş olur bi arkadaş cepnet kapanırsa demiş o korku bi yanımızda duruyor hep (mobil tvnin hızı kaç donmadan izleniyor mu? Bilen varsa) teknoloji çağında konuştuklarımıza bakın
hergün birşeylere zam gelen bu ülkede ucuz ama hızlı internet hayal gibi... Bu şirketler daha ne kadar kazanacak kefenin cebi yok biraz halka istediklerini verseler batmazlar... Benim indirme hızım şu an 12yi geçmiyor ilk zamanlar 30un üstündeydi biz artsın dedik adamlar azalttı 
) olması,Çünkü youtubede video izlemek için gerekli minimum hız bu,Mobil tvdede aynen,bu hız ve üzerinde rahat izlemek mümkün ancak şuanki hızda berbat..
- ya hızın artmasıyla fiyatın artması normaldir doğal olarak ancak aşırı artmasıda saçma olur,Bana göre en mantıklısı; 10 tl 384kbps (yada yuvarlak hesap 512
) olması,Çünkü youtubede video izlemek için gerekli minimum hız bu,Mobil tvdede aynen,bu hız ve üzerinde rahat izlemek mümkün ancak şuanki hızda berbat..
Youtubede videonun kalitesine göre değişiyor,5800 ile yüksek kalitede izlemeye kalkınca berbat oluyor,düşük kalitede zaten berbat o ekranda,Sonuçta her türlü berbat oluyor :/

Günlük 5 mb için ayda 15 lira fazlamı verelim zaten günde 5 mb kullanana ayda 100 mb fazlasıyla yeterVodafone aylık cep net paketini hızlandırmak için üstüne günlük cepnet alıp hızlandırabilirsiniz yani 8 lira aylık cepnet 15 lira günlük cepnet......ettimi 23 liraya hızlı vodafone internet

Zaten 3g yi kapatip edge den girersen 30 yaparsinKeşke biraz daha hızlı olsa. Bakın sadece hız 30un altına düşmesin 15tl olsun ben alırım.
Vodafone duysun bizi
--------------- Ekleme ---------------
Bence en azından 380 kbps yapılsa fiyatıda 8 değilde 15 tl olsa en azından youtube , yada mp4 formatında videoları takılmadan izleriz