lgkg300
Üye
Değerli arkadaşlar, bunlar bizi pahalılığa alıştırmışlar öncelikle unutmayalım ki bugün
dünyada en pahalı internet Türkiye'de bulunmaktadır. Vodafone bu cepneti çıkardığında
doğrusu hepimiz hayran kalmıştık, moda deyimle "ulan bu vodafone ne yaptı böyle?"
diyerek hepimizin ağzı açık kalmıştı. Hatta çoğumuz acaba vodafone zararına mı iş yapıyor
sorusunu soruyorduk kendimize.
hayır, bilakis vodafone daha da kazandı ve müşterilerin sayısını katladı. Ocak ve şubat
ayında yaptığı bedava internet nam-ı diğer "super internet" ile bütün ilgileri üzerine
çekmeyi başarmıştı.
Diyeceğim o ki vodafone nin aylık 7.99 TL olan bu tarifesi makuldur ( hızın düşüklüğüne rağmen)
bazı arkadaşlarımız diyorlar ki mail gönderelim hız artsın ücreti de artsın. Esefle kınıyorum
Yıllarca pahalı interneti kullandık. Artık yeter.
Evet ben de bu hızdan memnun değilim fakat unutmayalım ki bu tarife cep telefonları i
içindir. Herkes cepten pc ye bağlanamıyor.
Eğer birşeyler isteyeceksek pc için bir tarife çıkarmalarını isteyebiliriz.
Aksi takdirde fiyatı yükseltmeleri kesinlikle yanlış
Bana sorarsanız;
7.99 TL ==> 20kb/sec
10 TL ==>30kb/sec - 40kb/sec
En makulu yukarıdaki gibidir.
dünyada en pahalı internet Türkiye'de bulunmaktadır. Vodafone bu cepneti çıkardığında
doğrusu hepimiz hayran kalmıştık, moda deyimle "ulan bu vodafone ne yaptı böyle?"
diyerek hepimizin ağzı açık kalmıştı. Hatta çoğumuz acaba vodafone zararına mı iş yapıyor
sorusunu soruyorduk kendimize.
hayır, bilakis vodafone daha da kazandı ve müşterilerin sayısını katladı. Ocak ve şubat
ayında yaptığı bedava internet nam-ı diğer "super internet" ile bütün ilgileri üzerine
çekmeyi başarmıştı.
Diyeceğim o ki vodafone nin aylık 7.99 TL olan bu tarifesi makuldur ( hızın düşüklüğüne rağmen)
bazı arkadaşlarımız diyorlar ki mail gönderelim hız artsın ücreti de artsın. Esefle kınıyorum

Yıllarca pahalı interneti kullandık. Artık yeter.
Evet ben de bu hızdan memnun değilim fakat unutmayalım ki bu tarife cep telefonları i
içindir. Herkes cepten pc ye bağlanamıyor.
Eğer birşeyler isteyeceksek pc için bir tarife çıkarmalarını isteyebiliriz.
Aksi takdirde fiyatı yükseltmeleri kesinlikle yanlış

Bana sorarsanız;
7.99 TL ==> 20kb/sec
10 TL ==>30kb/sec - 40kb/sec
En makulu yukarıdaki gibidir.

hadi 70 olsun bize kımasınlar 60 neyimize yetmiyo vern 50 gidelim takılalım