Cepnet hızı ne kadar olsada bize yeter herkes düşüncesini yazsın lütfen .

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa_2_1

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet hızı ne kadar olsada bize yeter herkes düşüncesini yazsın lütfen .
Vodafone duysun bizi

--------------- Ekleme ---------------

Bence en azından 380 kbps yapılsa fiyatıda 8 değilde 15 tl olsa en azından youtube , yada mp4 formatında videoları takılmadan izleriz

• Beğen
Tepkiler: CaptanAhab

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaslar 100mbde oyle aşırı bır hızlı degil.Ben 5230dan giriyorum.Bugun 100mb bitti.Saniyede 100kb indirsek yeter bize burda saniyede en fazla 30kb oluyo. BEncede fiyat artsın hızda atsın.

Bİrde herkes yorumunu atsın buraya.Buranın lınkını vodafoneye gonderelım.onlarda belkı birseyler yapar.

mustafa_2_1

Üye
    Konu Sahibi
Adil kullanım diye verilen 100 mb olmasın sadece adam akıllı bir hız olsa yine razıyız örneğin m.youtube.com da izlediğiniz videolar bile donuyor kesiliyor hız yüksek olsun o kadar yüksek hızda istemiyoruz HIZ ARTSIN FIYATIDA ARTSIN

ilo53

ilo53

Üye
sn 150kb ındırsek yeter bize.

harock

harock

Üye
arkadaşlar boş işler bunlar ttnet bile 1mbit yani snde 100kb indirme 4gb 30tl iken vodafonde sınırsız ne kadar olur bi düşünün hayal kurmayı bırakın kaldıki millet akıllılp edip cepte kullanmaz orası ayrı

mustafa_2_1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar boş işler bunlar ttnet bile 1mbit yani snde 100kb indirme 4gb 30tl iken vodafonde sınırsız ne kadar olur bi düşünün hayal kurmayı bırakın kaldıki millet akıllılp edip cepte kullanmaz orası ayrı
1 mbit değil onun 3 te 1 ini istiyoruz zaten telefondan 1 mbit hıza ulaşamazsın

eurowision

eurowision

Üye
Bence hız paketleri olsun mesala yine

aylık cepnet : 10TL hız = 380 + Sınırsız
aylık cepnet 3G : 15TL hız = 512 + Sınırsız

Yada:
aylık cepnet 8TL hız = 96kpbs + Sınırsız
üzerine TL ekleyerek hız ve adil kullanım hakkı arttırma
1GB adil kullanım hakkı 7.2'ye kadar + 2TL
2GB adil kullanım hakkı 7.2'ye kadar + 4TL
Ve adil kullanım hakkı sınırı geçtiğinde 380 olsun.

Bence Gayet güzel ve mantıklı. Bazı arkadaşlar TTnet 30 lira 4GB kotalı demiş. TTnet ile vodafone'u nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum TTnet ne zaman 8TL'ye sınırsız internet verdi? + Diğer operatörler cepnet çıkalı nisanda 1 yıl olacak daha bu tarifenin yanına yaklaşacak bir internet tarifesi çıkaramadı. Vodafone bu yapar mı yapar.

Bence vodafone kitlesel biçimde e-mail göndermeliyiz hız artsın fiyatta az artsın diye :ehe :oke:

harock

harock

Üye
Yanlış anlaşıldım galiba çıkarırsalar ne ala ayrıca arkadaşım 1mbs dediğim vodafone zaten 7.2mbs veriyo nasıl ulaşılmıyo Sony ericson W715 kampanyaki telefon ile 1gb paket verdi vodafone onunla 4mbs hıza ulaştım snde 400kb indiriyordum :D

Hades92

Hades92

Üye
1 aylık 8 tl yerine 9 yapıp 100 mb asınca internet hızı aynı olsa güze olur

Da®kness

Da®kness

Üye
Bende katılıyorum. Biraz hız artışı fena olmaz. Fiyatıda artabilir.

Ve farkında olmadan 1000. mesajım buraya gitmiş :)

ali.44

ali.44

Üye
arkadaşın dedigi gibi hepimiz vodafoneye mail atalım

NimetGroeneweg

Üye
cep avantaj paketleri gibi ineternetinde dahil olduğu Kampanyalar istiyoruz hesaplı olsun yeter

punisher123

punisher123

Üye
Bence en azından Minimum 3g standartlarında olmalı hız,oda 380kbps ye denk geliyor,ama yuvarlak hesap 512kbps olsa iyi olur,fiyatıda 10 tl olabilir,enazından uydunetin internetiyle aynı olur.

phasan

phasan

Üye
bencede hızı yüksek olmalı cepten hiç bi vedeo indirmeden izlenmiyor

arkadaşlar burasını e postayla vodafone müsteri hizmetlerine gönderdim bakalım ne cevap verecekler

sonici

Üye
Arklar Yani Hız Az olsa neye yararki demi video izleyemiyoruz pc int üzerinden oyun oynayamıyoruz ping 200-300-400 demi 100 tl olsun hız 380-400 kbps gözüksün yani hızlandırsalar bir şey kaybetmicekler mail atcak birisi atsın artık ben atıyorum adamlar bilerekmi yapıyorlar artık cevap vermiyorlar benim 3G 4 te çektiği halde max 5 zaten hızda artmıyor 99 80 kbps İstanbul-Çekmeköy

Hem kullanıcı sayısıda Artmazmı gün geçtikçe ?

flunight

Üye
İlk 100mbdaki 7mb hızı iptal etsinler.10tl olsun.320kpbs sabit olsun.

kendal_47

kendal_47

Üye
1 mbit değil onun 3 te 1 ini istiyoruz zaten telefondan 1 mbit hıza ulaşamazsın

Nasıl cepte o hız bulunmaz ben 100 mb yi aşmadan önceki sürede 268 kb indirme hızı gördüm en düşük 100 e iniyor yatırım yapılırsa daha değişik fiyata paketler yapılırsa kablolu internet dönemi biter yani cepnet1 cepnet 2 vs. 512 kbps 15 tl gibi mevcut tarife korunarak yeni tarifeler yapılırsa çok iyi olur

pıatr

Üye
evet......hız arttırılabilir, fiyatta tabi ama uçuk rakamlar olmadan sonuçta bu verilerin hepsi baz istasyonu ve kullanıcılardan geçecek.Bu istasyonlarında bir kapasitesi var Avrupa da oparetörler bu yüzden sorun yaşıyor.Bundan dolayı btk ve yetkililerin bu işe el atması gerek diye düşünüyorum.

M_aTRa_X

Üye
bnm bulunduğum yerde ping tatminkar 70-80

download hızım 20 kb/s yi geçmiyor..

256 veya üstü 320 kbps fln

yapsalar 10 tl olsa mükemmel olur

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
Bence hic konusmayin sukredin vodafone cepneti kapatirsa yandigimizin resmidir gencligimizi alirlar

Üst Alt