Cep Telefonunuz Suya Mı Düştü ? "Eyvah!" Demeden Önce Bu Yazıyı Okuyun !..

Sponsorlu Bağlantılar

cetvel111

cetvel111

Üye
benim ufaklıkta 5800'ını tuvalete düşürmüş.bu yöntemi bildiğim için (telsiz telefonuda akvaryuma düşürmüştük işe yaramıştı) dünden beri pirinçte bekletiyorum bakalım ne olacak.çalışsa bile nasıl kullandırıcam hijyenik olarak bilemiyorum.

maalesef telefon açılmıyor.yarın tamire götürücem.bakalım kaç para isteyecek.sizce ne kadara olur.

nimbuzz

nimbuzz

Üye
Salla salla daha salla.arkadaslar sakın yapmayın anlatacaklarımı takıp edın.kurutsanız bıle ıcınde sıvı teması var hayır gelmez. Suya dusen cıhazın hemen bataryasını acıl cıkarın ılk yapacagınız bu cunkı devreler yanmadan bataryanın sokulmesı lazım.sonra bılen varsa yanı telenonu acabılen varsa acsın ıcını boardını selulozık tınerle fırca yardımıyla temızleyın.arkadaslar dıkkat edın normal degıl selulozık tıner olacak.sonra 5 dakıka sonra cıhazı toplayın ve calıstırın yaklasık 50den fazla telefonda denendı ;).en temız cozum budur.

----------Eklendi @ 18:23:36 ---------- Yazıldı @ 18:21:45 ----------

Ekrana degdırmemeye ozen gosterın ızz kalabılır

by*cambaz

Üye
pirinci duymuştum

kraldost

kraldost

Üye
saçmalamayın kesinlikle kurutma makinasını kullanmayın boordu yakarsınız yeterli mesafeyi denk getirmezseniz

Astrosman

Astrosman

Üye
Sağol dostum

mhmtmnnl

Üye
süpermisss

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
güzel paylaşım teşekkür

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Bence olmaz suyu yiyince biter işi

xinanux

Üye
:hmmm

andromedaeksi

Üye
ya ben geçen denize gittim şansa telefonunda cebimde olduğunu anlamamışım telle suya girdim yüzdüm felan telefon sizlere ömür ama benden öneri tel denize düşerse sakın kurutmayın direkt telefoncuya götürün

somurtukk

somurtukk

Üye
tşk

- - - Eklendi - - -

Emeğinize sağlık :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
:tşk:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
hocam bende htc var ben ne yapcam biyere düşerse ? batarya falanda çıkmıyo. hiç düşürmedimde genede bilmek istedim.

one x kullanıyorum

mertreisyaa

Üye
Arkadaşlar meraba . 1 saat önce 2 -3 defa elim sulu bir şekilde elime telefonu alıp arkadaşıma mesaj attım . Banyodayken telefon kapandı . Çıktım şarja taktım şarj olmuyordu . Hemen saç kurutma makinası ile kurutayım dedim. Kuruttuktan sonra şarj olmaya başladı . telefonu şarj olurken açayım dedim beyaz bir ekran oluştu ve kapandı sonra baya bi uraştım elektrik süpürgesi ile çektim pamukla tuşlarına bastırıp arasındaki suyu emmesini sağlamaya çalıştım ama olmadı. Şimdi tekrar şarj olmaya başladı derken tam oluyordu yine gitti. Şuanda pirincin içine koydum . Sizce düzelirmi ?

hikmet366

hikmet366

Üye
Güzel Denemek Lazım Ama Şimdi Teli Suya Atmayalım :D

DosTKaM

DosTKaM

Üye
Benim Düştü 4 Sene Önce Çöpe Attım 50 Liralık Telefondu Ama :D

szakn

Üye
umarım hiç gereği olmazz

kanrevan55

Üye
benımkı de dustu ama bı yarım saat kaldı. baktım ıcıne bazı yerlerı hemen paslanmıstı üstelık fon makınasıyla kuruttum. telefoncuya götürdüm oda aynısını dedı cok cabuk pas atar suda kalırsa kı senınkı atmıs zaten dedı yanı hayır bekleme

Üst Alt