Cep Telefonunuz Suya Mı Düştü ? "Eyvah!" Demeden Önce Bu Yazıyı Okuyun !..

Sponsorlu Bağlantılar

cem532

cem532

Üye
ıyı de guzel su da kayıp olan tlf ıcın de işe yarıyormuuuu:agla

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
evet ben bu olayı birinden duydum deneyende olmuş işe yaramış ama ne kadar doğru bilgidir gözle görmeden bilemem :coold:

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Telefona su kaçtığı zaman yapacağımız şeyler şunlardır:

1.)Oksitlenme olmadan telefonu açmak
2.) Saç kurutma makinesi ile çok yaklaştırmadan kurutmak
3.)Parçaları çıkararak 1-2 gün dışarda bekletmek
4.)Okistlenme olmuşsa yetkili servise götürmek

Bu yöntemi deniyerek telefonunuzu kurtarabilirsiniz...

*Arkadaşlar bence pirinç yöntemini denemeye kalkmayın haberin ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz..

MANTIKSIZ VE SAÇMA....:birak:

rebel.angel

Üye
ya bnmde telefonum suya düşmedi ama telefonuma kola döküldü=) anında bataryayı çıkardım saç kurutma makinesiyle 30-40 dk kuruttum . hatta 1 gün balkonda bejklettim.yaz ayıydı ve hava sıcaktı ii olur die düşündüydüm.sonra tekrar çalıştı am asadece 2 ay meğer kola tuşlarına işlemiş o kadr silip kuruttum ama tuşarı pas tutmuş:( mecbur bende yni bi telefon aldım.ama hiç biri bu bozulan gbi olmadı.haftada bi telefon değiştrdiğimi hatrlıyorm . ama Allahtan gçti galiba=)1 aydr hiç sornsuz 6600 kullanıyorm=)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Maxipaylaşım :cool
:maxicep:

:nargile:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye

ower

ower

Üye
n70 düştüde açma tuşuna basıyorum flash işiğı yanıyor yardım

recaizade

recaizade

Üye
bizim arkadaşlar biraz zorlasa daha güzel yöntemler bulabilir..Türk milleti çalışkan ve zekidir

uzmanmurat

Üye
arkadaşlar sıvı temaslı olan cihazlarda kesinlikle kendiniz acıp kurutmayın pis suya düşmüş olan cıhazları hela hic birşekilde kurutma makinası ve ya balkona koyarak kurutma işlemine sakın girmeyiniz sıvı temas olan cihazlarda özel ilaclar vardır bunlarla yıkanır lena dediğimiz oksit cözen ve söken ilacla yıkanması gerekir siz hemen yaparsanız pis suyun icinde bulunan yapışkan oksit ve diğer yapışkan kirler kuruyunca yüzeye cıkar ve cihazınız olacaksa bile olmaz duruma gelir illada ben yaparım bu işi derseniz.seloizit dinerle bolca yıkayın ve diş fırcasıyla fırcalayın veya en doğrusu güvendiğiniz bir teknic servise götürü[email protected] :oke::oke::oke::oke:

s_e_s_s_i_z

Üye
arkadaşlar bende düşürdüm 2 yıl önce telimi tuvalete 6600 dı telefonun içim gitti aldım telefonu açtım içini kolonya ve diş fırçası alfım döktüm telefonun üstüne kolonyayı ve fırçayla yavaş yavaş fırçaladım ve fön makinasıyla kuruttum telefon çalıştı çünkü kolonyada alkol var ve alkol oksitlenmeyi önler bunu tavsiye ederim herkese:oke:

dada21

dada21

Üye
aslında telefon ıslanınca hiç açmadan tüm parcalarını sökerek telefoncuya götürülmesi gerekiyormuş

memesis

Üye
anlamadım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Allah Düşürmesin:)

dersimli.h

dersimli.h

Üye
İlginçmis tesekkurler

Odysseus

Odysseus

Üye
tuvalete telefonla girmek özel fanteziler taşımıyorsanız gereksiz. ancak mutlaka bu bilgiler bir yere yazılmalı arkadaşımıza da teşekkürler iyi oldu bu bilgi

feaRneveR

feaRneveR

Üye
arkadaşlar bende bunu çok kullandım. telefonun kasasını acabilirseniz daha iyi ama acamazsanız da ( bataryasız olarak ) bir kavanoz pirinxin icine atın ve bekleyin bikaçgün ( en güzeli ) sonra sapasaglam alın telefonunuzu :)

mc zerem

mc zerem

Üye
güzelmiş

Üst Alt