telefonum sony ericson g705 denize düştü çıkardım aksama kdar kuruladım telefon açılmıyor devrelerin yanmasından korkuyorm smdi prinç dolu kavanozn içine kydm boşk kalmadı telefonun üstünü prnç ile doldrdum sonucu görmek için sabahı sabrsızlıkla beklilorum...
aga şahsen kendi telefonumda tuzlu denizde yüzme öğrtetmeye çalıştım ancak olmadı ama telefonu sadece bataryasını çıkartıp içindeki suların tamamen boşalana kadar sallamak yeterli oluyo 1 gün bekledikten sonra gayet de güzle çalıştı telefonum ama ekranın üstünde hala tuz kalıntıları var
arkadaslar benim de telefonuma su kacti, SE servisine verdim asya telekoma, yapamamislar, almaya gidecegim acaba baska tamirciler falan yapabilir mi sizce? daha yeni almistim 3 ay olmustu tavsiye edebileceginiz istanbul ici tamirci falan var mi yardim edin lutfen (
Ben denıze telefonlar gırdım cıkınca batarya ve sım kartı cıkartıp beklemeye koydum ama tatlı suya koymadım 2 gundurde denemedım telefonum dokunmatık ılk gırıp cıktıgımda calısmamıstı sımdı pırınce koyarsam bı ıse yarar mı veya neyapmamlazım acıl yardım ltfn
arkadşlar bu olay doğrudur ben yatta çalışıyorken 5800 ımla denize düştüm bana gülenler 1 gün sonra jet ski ile düştüler ve cepleri yanındaydı. Abilerimden biri benım cihazım içinde demişti ama ben acelecilik yaptım ve cihazım haya dönmedi onun cihazı ise hiç fönle kurutmadığımız halde 2 gün sonra çalışmaya basladı. hayat işte